Adi Mutu, BLOCAT psihic de tatăl lui: Dacă vine la meci, eu nu pot să joc. Aveam 70 de goluri în 15 meciuri

Data publicării:
Facebook Adrian Mutu
Descriere foto: Facebook Adrian Mutu

Adrian Mutu, fostul număr 10 al naţionalei României, a povestit într-un podcast despre influenţa negativă a tatălui său în cariera de fotbalist. 

"Tata a venit la meciuri până la un moment dat. Fiind critic de profesie, nu doar cu mine, la un moment dat nu mai puteam să joc. Veneam acasă şi niciodată nu făceam nimic bun. În tot campionatul aveam vreo 72 de goluri în 15 meciuri. Vă daţi seama câte goluri dădeam pe meci? E drept că aveam şi o echipă foarte bună, grupa mea de la FC Argeş a fost de trei ori campioană naţională, băteam cam pe toată lumea. Mulţi dintre colegii mei de atunci au jucat în Liga 1 şi chiar la naţională. Dar tata nu era niciodată mulţumit, ba că nu fac aia, ba că nu fac aia. Şi nu am mai putut să joc la un moment dat. I-am şi zis antrenorului la un moment dat că eu nu mai joc dacă vine tata la meci.

Şi atunci a venit mama şi lucrurile s-au rezolvat. A trecut vreun an, mi-am revenit psihologic, şi abia apoi tata a venit la stadion cu o altă abordare. Aveam 15 ani, făcusem pasul către echipa mare a lui FC Argeş, eram în lotul lărgit. Şi lucrurile s-au schimbat încet, încet!", a spus Adrian Mutu în podcastul lui Codin Maticiuc. 

Adrian Mutu, adevărul despre divorțul de Alexandra Dinu și Consuelo Matos

 

La 18 ani distanță de la divorțul de Alexandra Dinu, Adrian Mutu spune că vârsta prea fragedă a fost cauza despărțirii. El spune că era mult prea tânăr pentru a avea o familie atunci. 

„Ne-am căsătorit relativ repede. A fost, așa, o iubire fulgerătoare, de adolescenți, copii. Uitându-mă acum înapoi, îmi dau seama ce copii eram. Cred că a venit să-mi ia un interviu și așa ne-am cunoscut. Am ținut legătura și restul e istorie. N-am stat prea mult pe gânduri, aveam acea energie a tinereții, pe repede-înainte.

A fost o relație scurtă, cred că aproape 3 ani a ținut. Din relație a ieșit acest minunat băiat, de care suntem mândri amândoi.

Uitându-mă înapoi, cred că la acea vârstă un băiat ar trebui să-și trăiască viața. În general, la ce am trăit la viața mea, le spun celor tineri să nu facă ce am făcut eu, ci să învețe. Nu toată lumea reușește să se ridice, cum am făcut eu. Sfatul meu e să fie precauți, atenți.

Nu-mi aduc aminte dacă am suferit mult atunci. Nu îți e ușor după ce te desparți. Normal că am suferit, cum suferă orice puști la 21-22 de ani. După aia, bineînțeles că începi să cunoști alte fete și totul trece.

Acum vorbim, suntem în relații bune, nu avem nicio problemă. Suntem și apropiați de vârstă, ne-am maturizat amândoi. Și Alexandra are viața ei, are o nouă relație, e fericită, e ok, sper și ea să facă pasul a doua oară, cât mai curând.

Spre fericirea ei spun asta, nu știu dacă va mai fi mamă, pentru că nu o văd așa convinsă și are și ea spre 41 de ani acum. Nu știu dacă va mai face copii, întrebați-o pe ea. A avut grijă de Mario, i-a dat o educație bună, și-a făcut treaba, ca să zic așa. Acum, probabil a venit și timpul să se gândească puțin la ea”, a declarat Adrian Mutu, în podcast-ul „Acasă la Măruță”, în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Sport


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel