Fiul Corneliei Catanga este distrus de durere. Mesajul sfâșietor transmis de fiul regretatei artiste: „Mi-e un dor de tine de mă sufoc”

Data publicării:
Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga și Alexandru Pădureanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga și Alexandru Pădureanu, sursa foto Facebook

Fiul Corneliei Catanga încă nu își poate reveni după moartea mamei sale. Alex Pădureanu nu se poate opri din plâns. 

Cornelia Catanga s-a stins din viață pe data de 26 martie 2021 după ce a pierdut lupta cu virusul Covid-19. Moartea artistei a șocat o lume întreagă și a lăsat doar durere în urmă. Alex Pădureanu este foarte afectat și spune că nu se poate opri din plâns. Fiul regretatei artiste a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj sfâșietor. 


„Tu ai fost, esti si vei rămâne REGINA tuturor din toate punctele de vedere!!! Si carisma, si talent, si eleganta, si când intrai intr-o încăpere se scula toată lumea în picioare, si iti saruta mâinile.Din toaate domeniile de activitate.Numai dau detalii, unde, cum, cine, cand, ca explodează facebook-ul. Numai zic de cantare, si bani. Ai fost singura care ai avut o dicție fenomenala, timbru extrem de plăcut, chiar cristalin, de faceai lumea în 2 secunde sa plângă. Ceea ce este foooarte greu... trebuie sa te naști cu aura aia MARE.. indiferent ca erai la "de-ai nostri" sau la romani, toti erau la picioarele tale si cucereai pe toti”, a scris Alex Pădureanu pe contul său de Facebook.

 

Aurel Pădureanu a dezvăluit unde s-a mutat, după ce a rămas fără locuință: „De când a murit Cornelia, ne-au uitat toţi”


Alex Pădureanu spune că îi este tare dor de mama lui și își dorește să o vadă și să o poată strânge în brațe. Fiul Corneliei Catanga a avut o relație foarte apropiată cu artista. Ba mai mult, regina muzicii lăutărești s-a luptat foarte mult ca fiul ei să meargă la cele mai bune școli. 


Vreau sa mai adaug ca MI-E UN DOR DE TINE DE MA SUFOC SI AZI CAND M-AM TREZIT AM PLANS SI ZBIERRRR INCONTINUU DE TINE, REGINA MEA, FRUMOASA MEA!!!!! PREA MULTA FORTA IMI DAI. TE IUBESC!!! TU TI-AI SCRIS NUMELE IN NEMURIRE!!!!! TU DAINUI PUTERNICCCCCCCC!!!!!! TE IUBEEEEESCCCC! SUNT MANDRU CA SUNT BAIATUL TAU!!!!!

 

Aurel Pădureanu, despre greutățile prin care a trecut alături de Cornelia Catanga: „Am pierdut tot”


TE IUBESC MULT UNICA MEA MAMA!!!! SA VII PE LA MINE SA IMI ALINI DUREREA SI SUFERINTA SI SA MA IEI IN BRATE!!! SI SA TE PUP SI EU DE VREO 190 DE MILIOANE DE ORI LA INFINIT!!! SI SA TE ALINT!!!! TE IUBESC MUUULT!!!!”, a mai adăugat fiul regretatei artiste.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel