Aurel Pădureanu a dezvăluit unde s-a mutat, după ce a rămas fără locuință: „De când a murit Cornelia, ne-au uitat toţi”

Data publicării:
Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu și Cornelia Catanga, sursa facebook

La mai bine de o lună de la moartea Corneliei Catanga,  Aurel Pădureanu face mărturisiri în ceea ce privește viața lui din prezent, dar și despre locul unde s-a mutat alături de fiul său.

La sfărșitul lunii martie, Cornelia Catanga a pierdut lupta cu virusul ucigaș. Aurel Pădureanu este în stare de șoc și nu poate să-și revină după această pierdere imensă, care l-a lăsat cu sufletul împietrit de durere. Zi de zi artistul își plânge soția la mormânt  și nu-i vine să creadă că se împlinește o lună de când îndrăgita intepreta a plecat la cele sfinte.

După moartea Corneliei Catang, o altă problemă s-a năpustit asupra lui Aurel Pădureanu. Artistul a fost dat afară din casă, alături de fiul său. Recent, Aurel Pădureanu a mărturisit că s-a mutat alături de fiul lui, la fiica lui din prima căsătorie.

„Eu am fată de aproape 50 de ani din prima căsnicie, o cheamă Nicoleta. Stau cu Alex la ea deocamdată, ne ţine pentru că nu am mai avut bani de plătit chiria. E foarte greu. Avem lucrurile împrăştiate pe colo şi până colo, ce să facem. Asta e situaţia”, a declarat Aurel Pădureanu pentru Click!

Aurel Pădureanu își amintește cu durere în suflet de sărbătorile Pascale pe care le-a petrecut alături de Cornelia Catanga.

“Cum să mă simt? Sunt la fel ca în ziua în care a murit Cornelia mea. Sunt supărat şi nu îmi va trece niciodată starea asta. Să ştiţi că o femeie, când rămâne singură, se mai descurcă, dar invers, nu! Am iubit-o şi am divinizat-o pe Cornelia. Acum îi fac parastasele. Tocmai ce s-a împlinit o lună de când nu mai este lângă mine. O să fie un Paşti foarte greu. Mi-amintesc cum a fost anul trecut, cum se pregătea cu bunătăţi. Era o femeie tare harnică, şi poate că nici ea nu mai putea şi nu se simţea bine pentru că avea probleme de sănătate, dar nu se lăsa! Dorm cu ea în gând şi mă trezesc la fel. M-a lăsat singur”, a spus Aurel Pădureanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel