Aurel Pădureanu, despre greutățile prin care a trecut alături de Cornelia Catanga: „Am pierdut tot”

Data publicării:
Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga și Alexandru Pădureanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga și Alexandru Pădureanu, sursa foto Facebook

Aurel Pădureanu a vorbit deschis despre dramele care i-au marcat viața. Care a fost motivul pentru care s-a îmbolnăvit Cornelia Catanga? 

Cornelia Catanga își dădea ultima suflare pe 26 martie, după o luptă grea cu Covid-19. Aurel Pădureanu a rămas îngropat în datorii, fără niciun venit și fără niciun ajutor. Bărbatul a apelat atunci la Gigi Becali, pentru a-l ajuta cu o locuință. Aurel Pădureanu nu a primit un răspuns pozitiv din partea omului de afaceri și a fost nevoit să se descurce așa cum a putut. 


„A fost o perioadă, cu foarte mulți ani în urmă, până să facem împrumut la bancă, să pierdem casa, când era foarte bine. După ce am pierdut casa Cornelia s-a îmbolnăvit și a avut probleme mari de sănătate, pentru că în afară de faptul că suferea cu inima a avut și o problemă cu ochii. Și nu a mai cântat o perioadă foarte lungă. A fost o perioadă, o spun cu toată responsabilitatea, în care nu am avut un ban de pâine. A fost o perioadă când a fost adulată, apoi a intrat atunci într-un con de umbră”, a povesitit Aurel Pădureanu la Antena 3. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel