Fiica lui Nosfe, prima aniversare fără tatăl ei. Iris a împlinit 7 ani

Data publicării:

Fiica lui Nosfe a împlinit 7 ani. A fost prima aniversare fără tatăl ei. 

Iris, fiica lui Nosfe ș-a aniversat prima zi de naștere fără tatăl său. Mama sa, Mădălina Crețan i-a organizat o mică petrecere, acolo au fost invitați prietenii apropiați. Micuța a fost sărbătorită  la un loc de joacă pentru copii.

Fiica lui Nosfe, prima aniversare fără tatăl ei

Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România și fondatorul trupei Șatra Benz, s-a stins din viață la vârsta de doar 37 de ani. Vestea tristă a venit pe 16 octombrie, la câteva ore după ce acesta susținuse un concert. Decesul a fost cauzat de un infarct, însă nimeni nu știe acum ce l-a provocat.  Colegii de trupă, precum și alți artiști, cred că este vorba despre epuizare, întrucât acesta muncea extrem de mult. În urma artistului au rămas o soție îndurerată și o fiică, în vârstă de 7 ani. 

Acum, soția și fiica artistului se descurcă cu greu și sunt în continuare devastate de moartea acestuia. Recent, fiica rapperului a împlinit șapte ani, iar cu această ocazie, mama ei i-a pregătit o petrecere alături de prietenii ei. Mădălin Crețan încearcă acum să aibă cât mai multă grijă de fiica ei și să-i fie și mamă, dar și tată. 

Mădălina nu vrea să-și refacă viața după decesul soțului ei

Soția lui Nosfe este devastată de durere, după moartea rapperului. Mădălina a dezvăluit motivul pentru care refuză să-și facă o nouă relație.

„Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice ‘îți dau o viață lungă și bună cu un alt bărbat sau viața asta cu bărbatul ăsta, care o să se termine așa, după 9 ani’, am să aleg la nesfârșit viața asta, pentru că alți 1000 de bărbați, în alte 1000 de vieți, nu mă vor face să îi iubesc așa cum te-am iubit și te iubesc pe tine și alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!”, a scris soția lui Nosfe pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu regretatul rapper.

Ce mesaj a scris Nosfe înainte să moară


Mădălina Crețan, soția artistului, a publicat un text pe care Nosfe l-a scris cu ceva timp înainte să se stingă din viață.

“Așa mă știe lumea, și am să mor făcând asta! Nu mă pot opri din scris, din nopți câștigate la studio, din a fenta kilograme pentru pasiunea mea. Dar Universul echilibrează mereu balanța. Și pielea de găină pe care o ai pe scenă, sau atunci când asculți o piesa care a ieșit din nebunia ta, sau când simți privirile fanilor atunci când fac poză cu tine… toate astea sunt răsplata pentru orice sacrificiu pe care l-am făcut pentru artă. Și ador asta! Asta e viața mea, ăsta sunt eu, ăsta sunt eu, și mă puteți urî sau iubi, dar eu voi împrăștia dragoste, knowledge și vibe-uri, forever! Vă iubesc! Vă pupă UNCHIU! Bless up!”, este mesajul publicat pe pagina de Instagram a lui Nosfe.

Citește și: Soția lui Nosfe, răpusă de durere, după moartea rapperului: "Alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!"

„De două zile sunt...” Liviu Vârciu, probleme de sănătate, în prag de sărbători. Ce se întâmplă cu artistul

Dieta lui Mihai Trăistariu: „Știu că nu e sănătos, dar nu am altă variantă.” Ce obiceiuri culinare are artistul de Crăciun/ EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel