Soția lui Nosfe, răpusă de durere, după moartea rapperului: "Alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!"

Data publicării:
Nosfe, Mădălina Crețan, foto Instagram
Descriere foto: Nosfe, Mădălina Crețan, foto Instagram

Soția lui Nosfe este devastată de durere, după moartea rapperului. Mădălina a dezvăluit motivul pentru care refuză să-și facă o nouă relație.

Nosfe, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din România și fondatorul trupei Șatra Benz, s-a stins din viață la vârsta de doar 37 de ani. Vestea tristă a venit pe 16 octombrie, la câteva ore după ce acesta susținuse un concert. Decesul a fost cauzat de un infarct, însă nimeni nu știe acum ce l-a provocat.  Colegii de trupă, precum și alți artiști, cred că este vorba despre epuizare, întrucât acesta muncea extrem de mult. În urma artistului au rămas o soție îndurerată și o fiică, în vârstă de 7 ani. 

Soția lui Nosfe, motivul pentru care refuză să-și facă o nouă relație

„Dacă mâine ar veni Dumnezeu la mine și mi-ar zice ‘îți dau o viață lungă și bună cu un alt bărbat sau viața asta cu bărbatul ăsta, care o să se termine așa, după 9 ani’, am să aleg la nesfârșit viața asta, pentru că alți 1000 de bărbați, în alte 1000 de vieți, nu mă vor face să îi iubesc așa cum te-am iubit și te iubesc pe tine și alți 1000 de bărbați nu mă vor iubi așa cum ai făcut-o tu!”, a scris soția lui Nosfe pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu regretatul rapper.

Soția lui Nosfe, mesaj tulburător, după moartea artistului

Nosfe era pasionat de gătit, așadar a participat alături de soția sa la emisiunea Chefi la cuțite. În ediția din 31 octombrie, a show-ului culinar „Chefi la cuțite!”, telespectatorii l-au putut revedea pe Nosfe, care a apărut alături de soția lui Mădălina Crețan, asta după ce chef Cătălin Scărlătescu a folosit amuleta pentru a aduce patru concurenți în show-ul culinar de la Antena 1. Regretatul artist fusese repartizat în echipa lui Florin Dumitrecu.  La șase luni de la filmări,Gina Pistol, dar și jurații au aflat despre pierderea regretatului artist Nosfe.

Mădălina Crețan și-a pierdut contul de instagram, , după ce mai multe persoane s-au plâns de conținutul pe care îl distribuia soția regretatului artist. Acum, soția regretatului artist a lăsat un mesaj emoționant pe contului de instagram al lui Nosfe.

”Pentru noi mâncarea a fost încă un mod prin care ne-am spus “TE IUBESC”. Mâncarea ne-a ajutat să îi arătăm Irisucăi ce inseamnă grija, ce înseamnă mesele în familie, cum mâncarea are mult mai mult gust atunci când te așezi la masă cu oameni pe care îi iubești și ce greutate au cuvintele “sărut mâna pentru masă”!

Când am decis să mergem la @chefilacutite singurul lucru pe care ni l-am propus a fost să fim noi așa cum suntem în fiecare zi din viața noastră. Să fim recunoscători pentru fiecare emoție pe care o vom trăi, pentru fiecare om pe care îl vom cunoaște, pentru fiecare lucru nou pe care îl vom afla despre mâncare și pe care apoi îl vom putea recrea în bucătăria noastră, pentru familia noastră.

Surprinzător pentru noi și pentru lumea asta în care trăim, am primit la schimb exact același lucru pe care noi l-am pus acolo, pe bancuri. Am câștigat amândoi niște frați și niște surori, am descoperit niște suflete imense care nu se văd prin ecran sau care nu se văd deloc la televizor.

Ce pot să le mai spun acum acestor oameni este că ne putem simți iubiți de Dumnezeu cu adevărat pentru că NOSFE a trecut pe la noi în fuga lui prin viața asta, că cei cu ochi în suflet au avut lecții grele de învățat de la el și că el a găsit mereu loc în inima lui pentru fiecare om cu care și-a încrucișat drumurile.”, este mesajul postat de soția artistului, Mădălina Crețan, pe contul personal de Instagram a lui Nosfe.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel