„De două zile sunt...” Liviu Vârciu, probleme de sănătate, în prag de sărbători. Ce se întâmplă cu artistul

Data publicării:
Sursa foto: Liviu Vârciu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Liviu Vârciu, instagram

Liviu Vârciu se confruntă cu probleme de sănătate, chiar în prag de sărbători. 

Liviu Vârciu este foarte activ pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu fanii tot ce se întâmplă în viața lui. Recent, artistul a mărturisit că starea lui de sănătate nu este una bună și, cel mai probabil a răcit foarte rău.

Liviu Vârciu, probleme de sănătate, în prag de sărbători

Prezentatorul TV le-a spus fanilor că nu este vorba de COVID-19, deoarece și a făcut testul, iar rezultatul a fost unul negativ. Cu toate astea, Liviu Vârciu a recunoscut că se simte foarte rău. 

„Deci, am răcit. Mi-am făcut testul de Covid, nu este Covid, dar vă dau cuvântul meu de onoare că răceala asta mea ăi zice la Covid puturosule. M-a rupt, poate e supărată răceala. Ce a zis: „A, covidul? Stai așa un pic...”. De două zile sunt praf. Așa că, aveți grijă de voi să vă luați vitaminele și toate cele, ca bătrânii, să aveți grijă de voi. Eu stau cu mască în casă să nu răcesc lumea, știți? Răceala e mai rea acum decât Covidul, nicinu știi ce să mai faci”, a mărturisit prezentatorul TV pe InstaStory.

Citește și: Motivul pentru care bonele fug din casa lui Liviu Vârciu: „Dacă nu dorm cu mine, trebuie să le schimb”

Prezentatorul TV a fost infectat cu Covid

În urmă cu ceva timp, Liviu Vârciu a fost infectat cu COVID-19.  Artistul a declarat că i-a fost foarte rău și că a rămas cu câteva probleme la plămân, în urma infectării cu COVID-19. 

„Toate analizele pe care le-am făcut înainte de Covid-19, le-am făcut și după și totul a fost triplu. La ficat am avut probleme, mi-au dat să iau niște pastile. La plămâni au rămas niște punctulețe mici după ce am fost infectat”, a precizat prezentatorul TV pe atunci.

Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Liviu Vârciu în adolescență

Liviu Vârciu a povestit că în copilărie a avut sinuzită, însă nu a tratat-o, deoarece a ajuns la spital unde i s-a făcut o puncție și a leșinat pe scaun. De atunci, artistului i-a fost frică de medici, motiv pentru care nu și-a rezolvat problema care îl supără în prezent. 

”S-a întâmplat pe când aveam 12 sau 13 ani. Tocmai începuse povestea asta cu sinuzita și m-am dus la spital să-mi fac o puncție, care se recomandă în asemenea cazuri. Însă nu-mi amintesc decât că acul cu care umbla medicul respectiv s-a înfipt în nu știu ce centru nervos și am leșinat pe scaun. Când mi-am revenit, nu am vrut să mai aud nici de doctori, nici de ace și am decis să duc sinuzita pe picioare!", a mai spus el pentru impact.ro

Citește și: Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, NU o acceptă pe iubita acestuia: „Pentru mine nu există niciodată mamă vitregă”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel