Fiica lui Florin Salam caută bonă pentru fiul ei: „Vreau să îmi găsesc o bonă internă, să stea mereu cu mine”

Data publicării:
Betty Blue, foto Instagram
Descriere foto: Betty Blue, foto Instagram

Betty Blue, fiica lui Florin Salam, caută cu disperare o bonă care să o ajute cu creșterea copilului. 

Betty Blue a devenit mamă la 18 ani, pe 1 octombrie 2018 și și-a numit fiul Matthias Ștefan, după regretata sa mamă, Ștefania, care s-a stins din viață când aceasta era mică. 

Ajunsă la 21 de ani, tânăra se consideră o femeie împlinită, dar mărturisește că îi este foarte greu să se descurce cu creșterea copilului și că își dorește să găsească o bonă internă, care să locuiască cu ea și care să o ajute cu cel mic. 


"E cea mai frumoasă experiență, e și greu pentru mine. (...) Fiul meu nu știe melodiile tatălui meu, nu e muzică la mine în casă, nu mă uit la TV (...) Mi se pare greu. (...) Nu găsesc bonă, vreau să îmi găsesc o bonă internă, să stea mereu cu mine. Nu se găsesc așa ușor, nici femei la curățenie nu se găsesc așa ușor.(...) Acasă avem o colecție de autobuze și tramvaie, în ultima perioadă nu îi mai fac atât de multe cadouri”, a dezvăluit Betty în emisiunea Vorbește lumea, de la PRO TV.

 

Mama artistei a murit în urmă cu 12 ani

Fănica Salam s-a stins din viață în urmă cu aproximativ 12 ani, din cauza unei unei boli grave, ciroză hepatică. Teribila veste a venit ca un trăznet peste Florin Salam, dar și restul familiei, care au trecut cu greu peste această tragedie.

Betty Vișănescu, fiica lui Florin și a Fănicăi Salam, își aduce aminte cu drag despre femeia care a adus-o pe lume. Aceasta a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, alături de o poză cu aceasta, după ce un fan a rugat-o să spună câteva cuvinte despre mama ei.

„Ce aș putea spune despre mama mea? Numai lucruri frumoase! Mama era un model pentru mine. M-a învățat să fiu un om bun și sufletist, să iert și să mă înconjor de oameni frumoși și de la care am ce să învăț.

Ea va rămâne în sufletul meu toată viața, iar Dumnezeu a luat o decizie pentru ea... Sufletul ei era prea bun pentru această lume”, a scris Betty Salam, la secțiunea de stories de pe Instagram.

 

Florin Salam nu a putut să treacă peste moartea soției sale

 

Florin Salam a simțit că o ia razna, nu știa ce să mai facă și a stat o lună și ceva închis într-o cameră în speranța că își va reveni, după ce femeia care îl făcea extrem de fericit, a pierdut lupta cu boala nemiloasă. Nu i-a fost deloc ușor, dar după o vreme a reușit să își revină, deși nu a trecut complet peste moartea femeii.

„Iubirea îmi dă și viață, dar mi-o și ea. Eu de aia sufăr mult… Prima dată a fost atunci când am pierdut-o pe mama copiilor mei, pe Fănica. Atunci… nu știu dacă pot să descriu… mai ales când am auzit. Am crezut că am dispărut și eu. Mă uitam pe un geam, vedeam situația și nu îmi venea să cred. Nu știam cum să prezint eu. Durerea era cum era. Nu știam ce să fac eu mă gândeam. Nici nu știam ce să hotărăsc, cum să fac. Am înnebunit. Am stat vreo lună și ceva închis într-o cameră”, a povestit Florin Salam în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel