Fiica lui Adrian Minune, mărturisiri cutremurătoare despre boala mamei sale: „Nu mulți oameni scapă de problema asta”

Data actualizării: | Data publicării:
Karmen Simionescu, captură video PRO TV
Descriere foto: Karmen Simionescu, captură video PRO TV

Karmen Simionescu, fiica lui Adrian Minune, a vorbit despre momentele de groază prin care a trecut mama sa, după ce a făcut un anevrism și un AVC.

Karmen Simionescu a simțit că îi fuge pământul de sub picioare în momentul în care a aflat că mama sa a făcut un anevrism și un AVC. Starea de sănătate a lui Cati Simionescu a fost extrem de gravă, iar familia artistului s-a temut pentru viața ei. 

În vara lui 2021, Cati Simionescu a fost dusă de urgență în Turcia, la o clinică de specialitate, unde medicii i-au efectuat o intervenție chirurgicală, după ce această făcuse un anevrism și un AVC. 

CITEȘTE ȘI: Adrian Minune, primele declarații despre starea de sănătate a soției sale. Cati a ajuns de urgență la un spital din Turcia


Karmen Simionescu a mărturisit în emisiunea lui Cătălin Măruță că s-a temut că-și va pierde mama. Ea spune că a trecut printr-un adevărat calvar în acele momente. 

„Am trecut cu bine peste o situație dificilă, pentru că nu este ușor ceea ce a avut mama noastră. Ne-am speriat foarte tare, pentru că . E vorba despre un anevrism și un AVC făcut la o vârstă destul de fragedă, spun eu, pentru că în ochii noștri mama e mereu tânără și nu am acceptat nicio secundă ideea! În momentul în care am aflat ce s-a întâmplat, nu mi-am dat voie să accept cealaltă variantă. Am fost în Turcia, am sunat la toate cunoștințele”,a declarat Karmen Simionescu, în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la PRO TV

Din fericire, starea de sănătate a soției lui Adrian Minune s-a ameliorat, după ce a fost tratată în Turcia. Karmen a dezvăluit că mama ei va trebui să ia medicamente timp de 5 ani și că va trebui să meargă la mai multe controale periodice. 

„S-a rezolvat totul, Cati a fost la control în Turcia, e totul foarte bine. Are pastile pe care trebuie să le ia timp de 5 ani. Primul control a fost la o lună de la operație, apoi mai are unul la 7 luni, altul la un an și ultimul la 5 ani. Atunci scapă și de pastile”, a mai spus fiica manelistului

CITEȘTE ȘI: Karmen Simionescu a suferit de depresie postnatală. Cum și-a revenit fiica lui Adrian Minune: „M-au ținut vreo șase luni aceste stări”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel