Karmen Simionescu a suferit de depresie postnatală. Cum și-a revenit fiica lui Adrian Minune: „M-au ținut vreo șase luni aceste stări”

Data actualizării: | Data publicării:
Karmen, sursa foto Instagram
Descriere foto: Karmen, sursa foto Instagram

Karmen Simionescu a trecut prin momente grele după ce a devenit mămică. Ce a pățit artista?

Karmen Simionescu se bucură de o carieră de succes și de o familie minunată. În urmă cu doi ani, aceasta a devenit mamă la vârsta de doar 21 de ani. Puțini oameni au știut prin ce perioadă grea trece artista. Primele șase luni după naștere, fiica lui Adrian Minune s-a luptat cu depresia postnatală. Aceasta plângea foarte mult și nimeni și nimic nu o mai putea face fericită. 


Karmen și-a dat seama că suferă de depresie postnatală și a apelat la ajutorul specialiștilor. Aceasta spune că din cauza schimbărilor care au apărut în viața ei, se simțea mereu tristă și abătută.

 
"Plangeam din orice. Mama i-a cumparat Sofiei o caciulita cu urechi, eu cand am văzut-o plângeam.


Când vedeam că sunt toti lângă mine și încearcă să mă ajute, mai tare plângeam. M-au ținut vreo șase luni aceste stări. După vreo 3-4 luni am început să mă duc la psiholog. Cel mai important este să înțelegi că nu e vina ta. După naștere devii un om nou.


Viața mea înainte nu depindea de nimeni, nu spuneam nimănui cum îmi fac programul, puteam să mă trezesc la ce oră voiam, ieșeam țiplă din casă. Din momentul în care a venit copilul, ce să mai stai să îți faci părul? Am învățat să îmi fac unghiile singură, să mă machiez", a declarat Karmen, potrivit Wowbiz.ro

 

Chiar dacă nu știa că există astfel de probleme pentru femeile care trec printr-o naștere, Karmen a simțit că ceva nu este în regulă și trebuie să ceară sfatul cuiva. Chiar dacă familia a fost alături de ea în acea perioadă, artista nu reușea să se ridice și să se lupte cu stările de depresie, ba mai mult, cântăreața plângea și mai mult atunci când oamenii încercau să o ajute. 

 

”Am trecut printr-o mare depresie după ce am născut. A fost dificilă, dar nu vreau să dramatizez. Nu auzisem de astfel de problemă cu depresia. Simțeam că toate lucrurile din jurul meu contează mai mult ca niciodată. Contau mai mult. Și plângeam mult mai des. Cred că am fost copleșită de ce se întâmplă în jurul meu. Am făcut terapie. Am fost puternică, în special cu mine, cu mintea mea, am acceptat sfatul unui psiholog”, a declarat Karmen, la Vorbește lumea.

 

Citește și: Karmen, regina TikTok-ului. A strâns peste 300k de urmăritori. Artista și-a scos la plimbare noul animal de companie /VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel