Adrian Minune, primele declarații despre starea de sănătate a soției sale. Cati a ajuns de urgență la un spital din Turcia

Data publicării:

Familia lui Adrian Minune trece prin clipe grele. Cati are probleme de sănătate și a fost internată la un spital din Turcia. 

Adrian Minune a oferit primele informații despre starea de sănătate a soției sale. Potrivit apropiaților, Cati a fost dusă de urgență la un spital din Turcia, din cauza unor probleme de sănătate, notează Spynews.ro. Aceasta ar fi avut nevoie chiar și de o intervenție chirurgicală. 


Adrian Minune le-a transmis fanilor de pe rețelele de socializare că soția lui este bine acum și sunt fericiți deoarece au trecut peste această grea încercare. Manelistul nu a dezvăluit cu ce probleme de sănătate s-a confruntat soția lui. 


„Doamna mea este bine acum și sunt fericit. Dumnezeu mai dă și după oamenii care sunt lângă tine. Live-ul acesta rămâne toată viața pentru toți cei care au fost lângă mine în timpul acesta. Sunt obosit, nespălat de două, trei zile. Sunt fericit că este Cati a mea bine, ca nou nouță e totul ok. O iubesc”, a spus Adrian Minune pe Facebook.


Karmen a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de mama ei, într-un avion semn că au ajuns deja acasă. 


„Venim acasă. Ne-am întors și suntem mai bine”, a scris fiica manelistului. 

 


Ce avere are Adrian Minune?


Chiar dacă nu vrea să spune ce avere a strâns, artistul a dezvăluit că cea mai mare sumă cu care a plecat acasă a fost în anul 2002, la o petrecere din America. Manelistul a primit 60.000 de dolari, din dedicații. 


„La o sumă inestimabilă, pentru că averea mea sunt cei trei copii (…) Referitor la evaluarea în presă, e o minciună. Cea mai mare sumă pe care am câștigat-o a fost de la un teren, unde am fost trei asociați, ne-am luat împreună 1,5 milioane de euro, adică 500.000 fiecare. Am terenuri, da”, a dezvăluit Adrian Minune la Kanal D. 

 

Citește și: Larisa Udilă a născut. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar: „Copilul avea cordonul în jurul gâtului”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel