Fiica Andreei Marin, declarații emoționante despre vedetă: „Prima dată când am văzut-o la TV m-a șocat foarte tare”

Data actualizării: | Data publicării:
Violeta și Andreea Marin, foto Instagram
Descriere foto: Violeta și Andreea Marin, foto Instagram

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr,. a făcut o serie de declarații emoționante despre relația pe care o are cu mama sa.

Violeta are 13 ani și își moștenește mama în frumusețe, dar și în curaj. Tânăra spune că vrea să fie independentă și că nu apelează prea mult la părinții ei pentru a-și rezolva problemele, ci încearcă, mai degrabă, să găsească ea soluții. 

Fiica Andreei Marin a fost invitată în emisiunea Teo Show, de la Kanal D, acolo unde a vorbit despre relația pe care o are cu mama sa și despre cum îi influențează celebritatea acesteia viața.
„La mine la școală, de exemplu, este o școală privată, deci nu toată lumea de acolo este cu un nivel mai jos. Într-un fel, suntem toți egali. Nu e un impact uriaș în viața mea, dar normal că uneori numele ei face diferența între mine și alți copii, dar niciodată în sensul negativ”, a declarat Violeta la Kanal D.

Am fost acasă la Andreea Marin. Toate secretele, dezvăluite la interviurile Spectacola și DC News


Tânăra spune că mama ei este un model pentru ea și că sfaturile ei au ajutat-o enorm. Ea aplică tot ce a învățat-o prezentatoarea TV.

 „Normal, dar nu doar pentru că ea este cine este, ci pentru că mă respect pe mine și nu aș face chestii care să-mi strice imaginea doar ca să le fac sau doar ca să încerc ceva nou. Nu sunt genul de persoană să fac chestii pentru că alții le fac”. „Mama mi-a dat multe sfaturi… cel mai prețios? Mi-a spus să fiu eu însămi și tot timpul ascult sfatul ăsta. Niciodată nu mă las influențată de alte persoane, sunt mai mult un lider, să spun, decât un follower”, a mai spus tânăra.

Cele două au o relație extrem de apropiată. Nu își ascund lucruri, se încurajează și se bazează una pe cealaltă. 

 

„Sunt destul de apropiată cu mama acum. Nu am foarte multe probleme pe care să le discut [cu ea] pentru că, de obicei, mă descurc singură și nu e că mă abțin din a vorbi cu mama, dar îmi place să văd cât de mult pot să duc singură. Dar mama mă ajută tot timpul și îi mulțumesc foarte mult pentru asta”, a completat.

Andreea Marin, la 20 de ani de la aventura pe Kilimanjaro: "Caută-ți muntele și urcă-l! După o astfel de experiență, ești cu totul alt om” EXCLUSIV


În final, Violeta a avut un mesaj special pentru mama sa, în care a încurajat-o să continue pe drumul pe care merge și că este extrem de mândră de ea. 

 „Să continue această muncă, să-mi mai facă cadouri, pentru că îmi plac foarte tare, și că sunt foarte mândră ea” (...) „Prima dată când am văzut-o la TV m-a șocat foarte tare. Nu știam, nu eram conștientă de faima ei sau de faptul că este atât de cunoscută. Am fost emoționată și mândră că mama este atât de populară, sunt foarte mândră de tot ce face. Nu mi-a ascuns niciodată chestia asta, dar nici nu a zis niciodată: «Eu sunt persoana asta și mă definesc prin jobul meu și prin faptul că am atâția followeri sau sunt populară», ci: «Mă definesc prin ce fac eu, acțiunile mele». Așa am ajuns eu foarte mândră de mama”, a mai spus Violeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel