Fiica Andreei Esca și Mario Fresh au fost la un pas de despărțire: „Da, e adevărat”

Data actualizării: | Data publicării:
Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram
Descriere foto: Alexia Eram și Mario Fresh/foto Instagram

Alexia Eram și Mario Fresh au recunoscut. Relația lor a avut de suferit în trecut și au vrut să pună punct. 

Alexia Eram și Mario Fresh sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de cinci ani, iar lucrurile dintre cei doi sunt foarte seriose. Artistul a mărturisit că își dorește să ajungă în fața altarului alături de fiica Andreei Esca, chiar dacă sunt încă foarte tineri. 


„Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine. Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a povestit Mario Fresh în cadrul emisiunii Detectorul de minciuni. 

 

Anamaria Prodan, gest extrem. Dovada că Laurențiu Reghecampf nu vrea să divorțeze: „Ne umilim, ne trădăm, petrecem ani în dușmănie și strângem venin în noi”


De-a lungul timpului cei doi au avut mai mult momente de cotitură în relația lor. Au fost pe punctul de a se despărți, dar iubirea dintre ei a învins de fiecare dată. Chiar Alexia Eram a fost cea care a dezvăluit acest lucru. 


Vedeta a fost întrebată de către un fan dacă a fost pe punctul de a se despărți vreodată de Mario Fresh. ”Da, e adevărat”, a răspuns Alexia. Fiica Andreei Esca nu a dat prea multe detalii, dar în trecut artistul a dezvăluit că iubita lui este foarte geloasă. 


„Ea mă minte că nu știe parola de la telefonul meu. Tot timpul când îmi ia telefonul mă întreabă: care e parola? Și îi spun: e aceeași de trei ani… Tot timpul mă întrebi care-i parola. Ești fată și ești și Fecioară. Tu chiar te crezi? Bine, nu cred că mi-l ia, are încredere în mine. Bine, poate când fac un duș mai lung, mi-l ia”, a adăugat artistul. 

 

Dan Capatos, adevărul despre veniturile sale: „Neștiind să fac altceva, trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel