Fiica Andreei Esca le dă peste nas celor care o critică: „Nu mai iau bani de la ai mei din anul 2 de facultate”

Data publicării:
Sursa foto: Alexia Eram, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Alexia Eram, Instagram

Alexia Eram le-a arătat fanilor săi cea mai nouă achiziție pe care a reuit să o facă din bani proprii.

Alexia Eram se mândrește cu o achiziție nouă, pentru care aceasta spune că a adunat bani de ceva timp, pentru a putea să și-o permită. Este vorba despre o mașină, pe care fiica Andreei Esca mărturisește că și-o dorea de ceva vreme, însă nu a avut până acum resursele necesare pentru a și-o cumpără. Cu această ocazie, tânără a ridicat și unul dintre cele mai dezbătute subiecte cu privire la familia sa și, anume, faptul că mama, dar și tatăl său, i-ar putea oferi oricând orice îți dorește. În acest sens, Alexia Eram mărturisește că, în ciuda a ce cred toți internauții, aceasta nu mai acceptă bani de la părinții săi încă din facultate, semn că fiica Andreei Esca este total independentă, ba chiar se bucură și de câștiguri substanțiale, lucru care i-a permis să-și cumpere o mașină de lux.

„Mi-am dorit foarte mult să conduc, și după ce mi-am luat carnetul am început aventură în trafic cu o mășinuță simpatică, care și-a făcut treaba perfect. Am cărat în ea toate valizele pline de haine pentru filmări, toate propsurile, aparatele, bagajele mele interminabile dar necesare pentru o zi de muncă. Și m-a și plimbat prin vacanțe. A venit vremea să-i mulțumesc și o schimb cu o altă mașină, la care visam de mult dar pentru care am avut nevoie de mai mulți bani. Pentru că, în pofida a ceea ce ar putea crede unii, alții, nu mai iau bani de la ai mei, din anul 2 de facultate. Iată-ma așadar aici, fericită de achiziție și cu gândul la cum o să o fac și mai frumoasă…”, a scris Alexia Eram pe rețelele de socializare.

Citește și: Andreea Esca vorbește pentru prima dată despre demisia de la Pro TV: „Este vorba despre credibilitate”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexia Eram♛ (@alexiaeram)

Cum și-a câștigat primii bani

Primii bani i-a câștigat din Instagram, povestea recent fiica Andreei Esca, care și acum este unul dintre cei mai cunoscuți influenceri din țara noastră. Fata spune că la inițiativa actualului ei iubit, Mario Fresh, și-a făcut contul public și a început să creeze content în acestă zonă. Reacția oamenilor a fost pe măsură, astfel încât fata s-a pus rapid pe treabă.

„De când sunt mică sunt în această familie, în social media și în televiziune, întotdeauna am fost o persoană mai publică cu familia mea, dar eu aveam Instagramul privat. Și după ce am început o relație cu Mario, mi-a tot spus să îmi fac Instagramul public și până la urmă l-am ascultat, l-am făcut public, am început să postez poze și cam așa a început cariera mea. După ce am terminat liceul m-am apucat mai serios”, a povestit fiica prezentatoarei pentru playtech.ro.

VEZI și: Andreea Esca s-a făcut de râs în fața părinților soțului ei: „Au venit și sărăciile astea din România”. Întâmplarea pe care vedeta a povestit-o abia acum

Jobul se influencer cere implicare 100%

Chiar dacă pare că are o viață roz, Alexia Eram spune că jobul de influencer nu e nicicum unul ușor. Fiica Andreei Esca spune că sunt zile în care poate munci de dimineața până seara pentru campanii, astfel încât și-a angajat chiar și o persoană care să o ajute în acest proces de organizare a programului.

„Deși pare ușor, este foarte greu, pentru că, chiar dacă nu este un job de la 9.00 la 17.00, este un job 24 de ore. Pot astăzi să nu am nimic, să zicem, și mâine toată ziua până la 3.00 dimineața să filmez. Da, Mario mă ajută, dar nu cu campaniile. Mă ajută când suntem în vacanțe sau undeva și îmi face o poză pentru feed, în rest am o fată care mă ajută foarte mult. Ea face tot programul și îmi organizează toate ședințele foto, toate campaniile și mai îmi face și ea poze în timpul zilei. Pentru campaniile profesionale, am fotografi care îmi fac aceste ședințe.”, a mai spus ea la vremea aceea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel