Fiica Andreei Esca, imagini de infarct: costum de baie minuscul și forme de zeiță

Data actualizării: | Data publicării:

Alexia Eram s-a fotografiat îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, care îi lasă la vedere trupul sculptat.


Alexia Eram și-a obișnuit fanii cu postările sexy, din cele mai luxoase destinații ale lumii.  Nici bine nu s-a întors din Maldive, unde a petrecut clipe de neuitat alături de iubitul ei, că aceasta a plecat în Dubai, unde se află de mai bine de jumătate de lună. Aceasta pregătește mai multe proiecte, anunța ea cu ceva timp în urmă, și nu s-a mutat acolo. Fiica Andreei Esca a profitat de temperaturile ridicate din Dubai și s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea. 

A defilat pe nisip


Alexia Eram a schimbat mai multe costume de baie, care mai de care mai sexy, și s-a lăsat fotografiată pe nisipul din Dubai. 

„Pierdută în deșert”, a scris vedeta în dreptul unei imagini în care privește apusul. 

 

Care a fost cel mai mare complex al Alexiei Eram

Chiar dacă acum se bucură de o siluetă de invidiat și atrage toate privirile, Alexia Eram nu era așa și în copilărie. Aceasta a dezvăluit, acum ceva timp, faptul că în copilărie era mai plinuță, fapt ce a atras și extrem de mult bullying, pentru că, adesea, prietenele ei o jigneau și o făceau grasă.

„M-a complexat chestia asta și mai plâng din cauza acestui lucru. Când eram mică niște prietene, care îmi sunt prietene și acum, pentru că atunci când sunt mici, copiii sunt sadici s-au pus într-un cerc și cântau: ‘Push, push grăsime! Push, push grăsime! Alexia e grasă’. Eu nu eram grasă. Eram un copil normal. După aceea am rămas cu complexul acesta că sunt grasă, cu picioarele grase. Am slăbit 10 kilograme anul trecut și mă simțeam foarte bine în corpul meu. După aceea aveam obsesia să nu ajung să am 5 kilograme în plus. Am chestia asta de perfecțiune, să fiu țiplă”, a dezvăluit Alexia Eram, în cadrul podcastului lui Radu Țibulcă.

Alexia Eram, despre drama trăită. Fiica Andreei Esca a trecut prin momente grele: ”În fiecare zi plângeam”

Afectată de celebritatea mamei sale

Alexia Eram se bucură de un succes fantastic în rândul tinerei generații, dar spune că simte mereu presiune din cauza celebrității pe care o are mama ei. Chiar dacă este recunoscătoare acestui lucru, deoarece spune că nu știe dacă ar fi ajuns atât de departe fără sprijinul mamei ei, Alexia spune că uneori se simte îngrădită deoarece nu vrea să facă ceva greșit, care ar păta numele Andreei Esca. 


„Pe de o parte este un lucru bun pentru că m-a ajutat în ce fac eu acum și nu știu dacă aș fi și ajuns atât de departe dacă nu aș fi fost fiica Andreei Esca. Pe de o parte știu că dacă nu aș fi muncit și nu aș fi făcut real ceva interesant chiar dacă aș fi fiica Andreei Esca oamenii nu ar fi fost obligați să se uite. E super greu pentru că tot timpul o să fiu fiica Andreei Esca, adică cred că orice aș face toate generațiile mă asociază cu fiica Andreei Esca și trebuie să am grijă la tot ce fac pentru că mama are o imagine curată”, a spus Alexia Eram în podcast-ul găzduit de Laura Giurcanu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel