Alexia Eram, despre drama trăită. Fiica Andreei Esca a trecut prin momente grele: ”În fiecare zi plângeam”

Data actualizării: | Data publicării:
Alexia Eram, instagram
Descriere foto: Alexia Eram, instagram

Alexia Eram și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din viața ei.

Alexia Eram, fiica Andreei Esca este una dintre cele mai apreciate apariții din mediul online. Aceasta se bucură de popularitate pe rețelele de socializare, acolo unde este urmărită de sute de mii de persoane. Deși nu-i lipsește absolut nimic, Alexia Eram a trecut prin momente grele. Invitată în emisiunea „Teo Show”, fiica Andreei Esca a mărturisit că s-a consumat extrem de mult în momentul în care a plecat la studii în Anglia. Alexiei i-a fost foarte greu să se despartă de familie și să descurce de una singură printre străini.

”Cred că cel mai dureros moment prin care am trecut a fost atunci când am plecat la facultate, singură și a trebuit să mă descurc fără familie, fără prieteni, fără iubit. De fiecare dată când plecam plângeam și cred că acolo la fel, în fiecare zi plângeam, nu prea m-am adaptat. Nu îmi place să fiu singură… în general”, a declarat ea, la Kanal D.

 

Trecând peste acest moment dureros, Alexia Eram a reușit să finalizeze studiile cu brio și s-a reîntors în țară, unde a reușit să își cumpere propria casă. Apartamentul achiziționat relativ recent de fiica Andreei Esca are două dormitoare și un living și se întinde pe două etaje. Casa dispune de o terasă mare la etaj și una mai mică jos, totul fiind pe nuanțe de roz, alb și gri.

„Sunt foarte mândră că am reușit să-mi cumpăr un apartament. 3 camere, cochet și e al meu! Cu multe economii din proiectele mele, un împrumut de la bancă și un mic ajutor de la părinți, here I am! Sunt fericită și recunoscătoare! M-a inspirat culoarea roz – evident – pentru că este culoarea mea preferată și am vrut să fie retro-modern. Am colaborat cu un designer de interior, care m-a ajutat cu proiectarea casei. Evident, cu ideile mele și ale lui tata. Am vrut neapărat ca apartamentul meu să aibă un dressing, așa că am transformat al doilea dormitor în dressing: paradisul meu”, a declarat Alexia Eram pentru „Story of a home”.

 

Alexia Eram suferă de anxietate

 

Pademia de coronavirus și-a pus amprenta și asupra Alexiei Eram. Fiica Andreei Esca a recunoscut că se confruntă cu anxietatea și plânge aproape în fiecare zi. Aceasta a mărturisit că face terapie o dată pe săptămână pentru a scăpa de această problemă care o macină.

”Eu plâng foarte des, plâng aproape în fiecare zi. Ultima oară am plâns acum două zile, pentru că nu mă simțeam bine. Eu așa mă descarc. Cred că toată lumea suferă de anxietate și de stres. Trăim într-o lume haotică, dar fac terapie, oricum, o dată pe săptămână. Cred că mă ajută foarte mult. Am perioade foarte des, că tot ziceam că sunt pozitivă, în interiorul meu nu sunt tot timpul așa de pozitivă”, a mărturisit Alexia Eram în podcastul Laurei Giurcanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel