Fiica Adinei Buzatu, probleme din cauza stresului: "A început să-mi cadă mai mult păr decât în mod normal" VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Sara Denise și Adina Buzatu. foto Facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sara Denise și Adina Buzatu. foto Facebook

Sara Denise Arzan, fiica Adinei Buzatu, a vorbit, la interviurile Spectacola de weekend, despre cum a afectat-o stresul din pandemie, combinat cu presiunea de la școală. 

Tânăra urmează un master în antreprenoriat în Marea Britanie și face naveta între Londra și București, pentru a se împărți între școală și afacerea de familie de care se ocupă alături de mama sa, Adina Buzatu. Imediat după ridicarea stării de urgență, Sara a descoperit că părul ei a devenit mult mai subțire. 

"Din cauza stresului, imediat după pandemie, am început să observ că a început să-mi cadă mai mult păr decât în mod normal, ceea ce întotdeauna este un semnal de alarmă. A fost chiar după stresul cu lucrarea de licență și toată nebunia cu pandemia.  E normal să fim toți stresați. Acela a fost momentul în care, împreuna cu mama, am decis că trebuie să facem ceva", a dezvăluit Sara. 

Astfel că a apelat la tratamente cu laser pentru stimularea creșterii firelor de păr. De vină pentru pierderea părului, spune tânăra, ar fi chiar stresul prin care a trecut, atât de la școală, cât și cel general, care a venit odată cu pandemia.

"În martie ne-au trimis acasă, de la facultate, în ideea că ne vom întoarce în aprilie, când nimeni nu știa exact magnitudinea situației. Am plecat acasă, am continuat studiile online. Norocul meu a fost că în ultima parte a studiilor am avut de făcut un proiect, alături de colegii mei, care îmi sunt și prieteni foarte buni, și chiar dacă a fost online, ne-a fost foarte ușor să comunicăm, pentru că ne cunoșteam foarte bine. Pe de altă parte, presiunea pe care o avea și mama cu businessul ei și cât de afectată era ea cu pandemia, m-au afectat și pe mine, pentru că noi lucrăm împreună, decând sunt eu mică, și e normal să fi luat un pic de stres și de acolo", a povestit tânăra. 

Mama este cea mai bună prietenă a mea

Mai mult, tânăra a povestit că în perioada stării de urgență a renunțat la sală și s-a apucat să se antreneze acasă, cu mama sa, pe care o consideră cea mai bună prietenă. 

"Am început să mâncăm mai sănătos, să gătim acasă. Ne-am apropiat foarte tare în perioada în care am fost închiși în casă și am făcut totul împreună", a mărturisit ea. 

VIDEOGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel