Festivalul de filme făcute de adolescenți Super10 dă start înscrierilor pentru atelierul de poezie

Ia-ți stiloul, creta, tastatura, iubește rima sau dă-i în cap. Scrie despre natură, petreceri, părinți, despre tot & nimic.
Doar înscrie-te la atelierul de poezie Super10 până pe 15 iulie!

În perioada 26 - 31 august, în București, are loc al cincilea atelier de poezie, în cadrul ediției aniversare a Festivalului de artă făcută de adolescenți Super (ediția a zecea)!

 „Trainerii cu care o să te întâlnești sunt Elena Vlădăreanu, Andrei Doboș, Veronica Ștefăneț, Tudor Pop, Mihnea Bâlici și Teona Galgoțiu, alături de care o să experimentezi prin exerciții de scriere și o să-ți discuți textele. Pe lângă ocazia de a cunoaște alte persoane de vârsta ta care au aceeași pasiune, o să ai experiența unei lecturi publice și o poezie de-a ta o să fie publicată în Antologia Super, lansată în cadrul festivalului, pe 30 august!
 Îți putem oferi cazare în București însă te rugăm, dacă preferi să stai la prieteni/e sau rude, să ne anunți din timp.
Pentru că este gratuit pentru elevi, te rugăm să vii cu trenul. Dacă ești nevoit/ă să folosești (și) altă metodă de transport, te rugăm să ne spui, ca să putem găsi o soluție. Nu vrem să fie ăsta un motiv care să te descurajeze!”, anunță organizatorii evenimentului. 

CONDIȚII DE PARTICIPARE


Să fii elev/ă de liceu din România sau Republica Moldova 
Să fii prezent/ă la toate întâlnirile din cadrul atelierului;
Poeziile cu care te înscrii să fie creații proprii.

„Deși ne-am dori să putem accepta toate persoanele care se înscriu, suntem nevoiți, din păcate, să limităm selecția la 10 participanți. Te rugăm să nu fi descurajat/ă dacă nu o să fii acceptat/ă anul ăsta. Avem multe exemple de participanți/e care au reușit din a doua sau a treia încercare. Cel mai important e să continui să scrii!”, transmit organizatorii. 

Formularul se găsește aici: https://www.superfestival.ro/2022/06/09/call-atelier-de-poezie-2022/ 
Te poți înscrie până pe 15 iulie.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Dată: 13 iun 2022, 17:53 | Categorie: Arta


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience