Tania Budi a descoperit elixirul tinereții. Ce face la începutul fiecărui anotimp, pentru a combate semnele înaintării în vârstă: „Este exact genul de procedură care mi se potrivește”

Tania Budi a dezvăluit ce face în fiecare an pentru a combate semnele înaintării în vârstă.

Tania Budi este, în continuare, una dintre cele mai râvnite apariții feminine de la noi din țară. Vedeta se menține într-o formă impecabilă la vârsta de 54 de ani și poate concura oricând fără grijă la orice concurs de frumusețe își dorește. Aceasta are o siluetă ca trasă prin inel, iar tenul îi ascunde complet vârsta din buletin, întrucât ridurile sunt inexistente pe fața ei. 

Ce face la începutul fiecărui anotimp, pentru a combate semnele înaintării în vârstă

Tania Budi a dezvăluit că revine în clinica medicului său, la începutul fiecărui anotimp, pentru a beneficia de rejuvenare facială, care are efecte imediate.

„A venit primăvara. (…). Am revenit la medicul meu, pentru un tratament nou de reîntinerire a tenului, care se numește M-Rejuvenation. Este exact genul de procedură care mi se potrivește în condițiile în care nu sunt adepta operațiilor estetice, ci prefer tratamentele minim invazive discrete, cu rezultate naturale de întinerire facială Sunt deja la a doua ședință de acest tip în decurs de câteva luni, iar îmbunătățirea este vizibilă la nivelul pielii și chiar și în ceea ce privește forma și structura feței. Recomand realizarea acestei proceduri la fiecare schimbare de anotimp”, declară Tania Budi pentru fanatik.ro

Cum se menține într-o formă fizică de invidiat

n urmă cu ceva timp, Tania Budi vorbea despre „rețeta de succes”, care o ajută să atingă și astăzi măsurile perfecte. Așadar, frumoasa actriță este extrem de atentă la alimentația ei, eliminând complet din meniul zilnic câteva preparate destul de dăunătoare, când vine vorba de kilogramele în plus. 

‘’Apă plată multă, fructe, iar porția de mâncare la jumătate din cât ai putea mânca. Eu am eliminat lactatele, mai puțin iaurtul degresat, prăjelile, mezelurile, carnea în general, dar nu de tot, zahărul, dar nu l-am înlocuit cu zaharină, ci cu miere sau fructoză’’, a dezvăluit Tania Budi, potrivit spynews.ro

Tania Budi: „Spiritul acesta nu se va duce niciodată”

„Îmi trăiesc viața ca și când aș avea 18 ani. Chiar dacă am o afacere care merge, la care am muncit mult, am fost și foarte jos, și foarte sus. Dar am învățat să desenez afacerea foarte bine și acum să am un confort. Eu vreau un confort, am nevoie de timp, eu am nevoie de mine, să mă simt bine cu mine, de prietenii mei. În momentul în care sunt bine cu mine, sunt bine cu oamenii care sunt pe aceeași vibrație cu mine. Vibrație, pentru mine, înseamnă caracter frumos, înseamnă veselie, chiar pozitivism, deși mă enervează cuvântul”, a spus Tania Budi pentru Fanatik.

„Eu, la 75 de ani, voi fi la fel. În cluburi, dansând, distrându-mă. Poate nu pe mese, dar am un spirit tânăr, am prieteni, îmi place să ne vedem, să stau la un pahar cu ei, să dansez. Spiritul acesta nu se va duce niciodată. A, și noroc, am o moștenire genetică bună. Cel mai important, pe lângă moștenirea genetică este însă echilibrul, grija față de tine. Dar nu grijă cu ce cremă te dai pe față, că asta înseamnă să ajungi să ai doar o privire goală”, explică Tania Budi, pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 28 Martie 2023, 14:16 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience