Feli Donose, reproșuri din partea fiicei ei: „Mi-a spus că tot timpul stau pe telefon. Nu conștientizăm dependența asta”. Artista trage un semnal de alarmă

Data publicării:
Sursa foto: Feli Donose, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Feli Donose, Instagram

Feli Donose a abordat un subiect sensibil pe rețelele de socializare, care a afectat-o destul de tare pe artistă.

Feli Donose a abordat un subiect foarte sensibil, pe rețelele de socializare. Artista le-a povestit fanilor o problemă din realitatea înconjurătoare, cu care se confruntă atât ea, cât și foarte multe alte persoane din zilele noastre, concret, dependența de telefon. Cel mai grav lucru, spune vedeta, este faptul că fiica sa i-a atras atenția asupra acestui amănunt. Nora i-a reproșat mamei sale faptul că stă mereu cu capul doar lipit de micul ecran, iar timpul petrecut cu ea este din ce în ce mai puțin. Acest lucru a sensibilizat-o extrem de tare pe artistă, care până atunci nu conștientizase ”boala” pe care o are.

„Am un subiect pe care vreau să-l deschis astăzi, pentru că am primit un semnal de alarmă rușinos și dureros. Cel mai bine este să facem schimb de povești și poate ne ajutăm reciproc. Astăzi, în timp ce Nora mânca, mi-a cerut să se uite un pic la Frozen. I-am pus, trece timpul și la un moment dat o aud pe Nora că spune „Uite mami corabia” și la un moment dat îmi spune același lucru apăsat. Și eu îi spun: ”Da mami, o văd”. La care ea zice, nu o vezi, stai cu ochii numai în telefon. Nu stăteam chiar atunci pe telefon, dar doar ce-l lăsasem jos. Mi-a spus că tot timpul stau pe telefon și nu am simțit o rușine mai mare în viața mea.”, a spus Feli Donose pe Instastory.

Feli, ADEVĂRUL despre relația cu Cătălin: Eu n-am avut fluturi în stomac. El a venit la momentul nepotrivit

 

”Mulți nu conștientizăm dependența asta de telefon”

Pe această cale, vedeta trage un semnal de alarmă, spunând faptul că nimeni nu conștientizează această dependență de telefon, care este însă din ce în ce mai întâlnită. Totuși, acest lucru trebuie realizat odată pentru totdeauna, deoarece mediul online nu face nimic altceva decât să ne ”mintă”, susține ea. Mai mult, vedeta spune că nu ar fi realizat aceste lucruri, dacă nua r fi primit reproșuri chiar din partea fiicei ei.

„Toată luna iulie am fost mai multe plecată de acasă, am avut multă treabă. După ce ai o absență de asta în viața ei, nu e suficient doar să dormi cu ea. Nu conștientizez și cred că mulți nu conștientizăm dependența asta de telefon, cât poate să fie de nasoală. Acum două luni am cunoscut o tipă, am fost la un curs, iar ea mi-a zs că a fost căsătorită și au divorțat, pentru că soțul ei era absent, tot timpul cu nasul în telefon. Este super distructivă chestia asta. Suntem atât de băgați în filmul ăsta cu social media, din care nu mai ieșim. Stăm acolo și ne mințim cu minciunile altora. Eu v-am dat exemplu cu familia mea, pentru că cred că e foarte important să ne aducem aminte că dependența aceasta cu telefonul nu e de joacă. Mă simt groaznic, nu îmi amintesc să fi fost atât de tristă. Poate să-mi spună oricine orice, dar să vină copilul meu să-mi spună asta m-a cam distrus. Sper ca storyurile mele să fie un semnal de alarmă și pentru voi.”, a continuat artista.

Citește și: Suma uriașă pe care Simona Gherghe a plătit-o pentru controlul medical al fiicei ei, în Grecia: „Un consult banal a costat...”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience