Feli, ADEVĂRUL despre relația cu Cătălin: Eu n-am avut fluturi în stomac. El a venit la momentul nepotrivit

Data publicării:
Captură video Youtube/ theExclusive
Descriere foto: Captură video Youtube/ theExclusive

Feli a dezvăluit detalii despre relația pe care o are cu Cătălin.

Feli Donose este o persoană extrem de rezervată, când vine vorba de familie și de viața personală. Totuși, în cadrul emisiunii online theExclusive, aceasta și-a deschis sufletul și a vorbit despre relația pe care o are cu Cătălin, bărbatul cu care este deja într-o relație de câțiva ani, împreună având și o fetiță. Chiar dacă vorbește cu foarte mare mândrie de omul care o înțelege în toate perioadele vieții ei, Feli spune faptul că niciodată nu a simțit fluturi în stomac față de el.

"Eu știu să trăiesc haos. Fiecare are fixul noi, dar e și mai greu pentru că nu ne cunoaștem cum e să fim doar noi doi. După ce ne-am cunoscut, imediat am rămas gravidă. Nu știu dacă îmi pare rău, am sărit acea etapă.. eu n-am avut fluturi în stomac cu el și atunci mi-am dat seama ce înseamnă iubirea matură. Există un fel de siguranță între noi și atunci am zis că el e alesul. Am știut din prima zi când l-am văzut. Ne-am cunoscut la o nuntă, el era invitat, iar eu cântam. I-am zis din prima că sigur e gemeni, pentru că vorbea mult. La început eram prieteni, eu eram în febra muzicii, voiam doar muzică. Cumva Cătălin a venit la momentul nepotrivit. Eu voiam să adopt un copil și să fac muzică. Eu voiam să o adopt pe Luna de fapt, la asta mă gândeam când am scris melodia.

Eu mi-am indus de multe ori iubirea, dar până la Cătălin nu am iubit niciodată. Am știut că vreau să fac tot ce e mai bine ca să fiu cu omul ăsta, chiar dacă deocamdată e cu suișuri și coborâșuri. Cu mine e foarte greu de trăit.", a declarat Feli.

"Sunt nefericită deseori"

Mai mult, artista recunoaște și faptul că nu are mereu o părere foarte bună despre propria persoană, fapt ce îi cauzează deseori nefericire.

"Îmi place să mă caut, toată viața asta e o căutare. La iubirea de sine mai am de lucru. Toți avem problema asta. Sunt nefericită deseori în situații din viața mea. Îmi aduc aminte când am fost la Vocea României și aveam emoții, m-a încurajat o prietenă atunci. Dacă te dezbraci de rol, de faimă, toți suntem la fel.", a mai spus artista.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience