Feli Donose s-a săturat să fie criticată: „Mamă, Feli! Acoperă șuncile alea!”

Data publicării:

Feli Donose a vorbit despre bullyingul ce are loc în mediul online. 

Feli Donose a fost pentru mult timp victima bullyingului, din cauza kilogramelor în plus. Chiar dacă vedeta a reușit în timp să obțină rezultate de invidiat și să aibă silueta pe care și-o dorește, oamenii au continuat să o judece. Artista nu vorbește foarte des despre asta, însă, de data aceasta, s-a decis să spună lucrurilor pe nume. Aceasta este de părere că, indiferent de hainele pe care alege să le poarte, primește păreri negative, întrucât oamenii sunt constant nemulțumiți. Secretul este să îți trăiești viața după bunul plac, spune Feli, car este hotărâtă să nu mai bage în seamă gurile rele. 

„Atenție! Descărcare de suflet. Când eram grasă și frumoasă: Mamă, Feli! Acoperă șuncile alea! Când eram slabă: Feli, acum că ești slabă de ce te îmbraci larg? Totuși, parcă ești prea slabă! Erai mai frumoasă mai plinuță. Când mă îmbrac “mai mulat”: S-a pitziponcit și asta. Când mă îmbrac masculin: Da’ ce? Ai p*** între picioare? Dacă nu “arăți piele”, ești ca o măicuță. Când ai decolteu: OMG! EȘTI MAMĂ! Ce-i cu decolteul ăla? De parcă decolteul nu e parte din femeie, fie că îl acoperi sau nu. Mă lovesc și eu de “problema” asta, dar hai să vă zic de ce nu-mi mai pasă. Un lucru e cert, oamenii o să te judece indiferent de cum arăți sau ce faci. Am obosit să văd cum decolteul sau alte părți ale corpului dictează cum este o femeie, ce gândește sau cum face. Așa că, frumoasa mea, poartă ce vrei, cum vrei, asumat și poate chiar cu un aer “arogant”. Ești șmechera lumii fix așa cum simți să fii! Oameni “bine intenționați” care să vă comenteze viața se găsesc la tot pasul. Cu decolteul la purtător și un pahar de rosse, te pup din lumea mea!”, a scris Feli Donose pe rețelele de socializare.

Citeșe și: Adda, mesaj tranșant pentru cei care o critică. Vedeta cere înființarea poliției online-ului: „Suntem abuzați pentru felul în care arătăm, trăim, iubim”

 

Ce probleme a întâmpinat Feli în viața de mamă

Feli Donose a abordat în urmă cu ceva timp un subiect foarte sensibil, pe rețelele de socializare. Artista le-a povestit fanilor o problemă din realitatea de astăzi, cu care se confruntă atât ea, cât și foarte multe alte persoane din zilele noastre, concret, dependența de telefon. Cel mai grav lucru, spune vedeta, este faptul că fiica sa i-a atras atenția asupra acestui amănunt. Nora i-a reproșat mamei sale faptul că stă mereu cu capul doar lipit de micul ecran, iar timpul petrecut cu ea este din ce în ce mai puțin. Acest lucru a sensibilizat-o extrem de tare pe artistă, care până atunci nu conștientizase ”boala” pe care o are.

„Am un subiect pe care vreau să-l deschis astăzi, pentru că am primit un semnal de alarmă rușinos și dureros. Cel mai bine este să facem schimb de povești și poate ne ajutăm reciproc. Astăzi, în timp ce Nora mânca, mi-a cerut să se uite un pic la Frozen. I-am pus, trece timpul și la un moment dat o aud pe Nora că spune „Uite mami corabia” și la un moment dat îmi spune același lucru apăsat. Și eu îi spun: ”Da mami, o văd”. La care ea zice, nu o vezi, stai cu ochii numai în telefon. Nu stăteam chiar atunci pe telefon, dar doar ce-l lăsasem jos. Mi-a spus că tot timpul stau pe telefon și nu am simțit o rușine mai mare în viața mea.”, spunea Feli Donose recent pe Instastory.

Poate te interesează și: Oana Roman, la un pas să depună plângere penală. Are legătură cu hărțuirea din mediul online



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel