Cristian Tudor Popescu, reacție neasteptată după ce a văzut imaginile cu accidentul în care este implicată Monica Odagiu: "Tânărul s-a dus spre moarte"

Data publicării:
Sursa foto: Cristian Tudor Popescu, captură YouTube
Descriere foto: Sursa foto: Cristian Tudor Popescu, captură YouTube

Cristian Tudor Popescu a avut o primă reacție, după ce a văzut imaginile cu accidentul în care este implicată Monica Odagiu.

Monica Odagiu a fost implicată într-un grav accident, zilele trecute, unde un tânăr în vârstă de 35 de ani și-a pierdut viața.  Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a văzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere din zonă cu accidentul mortal în care a fost implicată actrița Monica Odagiu.

Cristian Tudor Popescu, reacție neașteptată după ce a văzut imaginile cu accidentul în care este implicată Monica Odagiu

În imaginile surprinse de camerele de filmat, se poate vedea cum bărbatul în vârstă de 33 de ani se apleacă și ajunge în fața mașinii. Actrița a frânat, însă a fost prea târziu. Tănărul a avut răni incompatibilie cu viața. 

„Am văzut acum filmul accidentului mortal în care este implicată doamna Monica Odagiu. Tânărul care a murit, după părerea mea, s-a dus spre moarte. S-a ridicat brusc de pe scaunul din refugiul stației RATB. Dacă ar fi venit alergând. in poziție verticală, exista posibilitatea să fie săltat pe botul mașinii. Să ajungă eventual pe parbriz și, având în vedere viteza nu prea mare a vehiculului, să cadă apoi lateral. Cu o anume probabilitate de a nu fi rănit letal. Potrivit necropsiei, traumatismul cranio-cerebral l-a ucis. În 40 de ani de șoferie, am văzut și am avut niște evenimente de circulație cu pietoni – am reușit să evit de fiecare dată punerea în pericol a vieții lor. În cazul de pe Știrbei Vodă, nu cred că aș mai fi putut'', a scris Cristian Tudor Popescu (CTP), într-o postare intitulată „Cu capul înainte'.

Reacția actriție Monica Odagiu, după ce a accidentat mortal un bărbat

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea. Deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta.

Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea. Dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final. Deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie„, a scris Monica Odagiu pe Facebook.

Ce spun anchetatorii

„La data de 9 aprilie a.c., în jurul orei 16.15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe strada Ştirbei Vodă. Din primele informaţii, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Ştirbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul staţiei STB Luterană a surprins şi accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulaţie s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare', transmite Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei.

Citește și: Titi Aur a analizat accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu: ”Mașina este o armă, ucide”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel