Experții, despre DURATA VIEȚII UMANE. Câți prindem SUTA de ANI

Data publicării:
Unsplash.com/ autor Danie Franco
Descriere foto: Unsplash.com/ autor Danie Franco

Analiza a combinat raționamentul cu probabilitatea, cunoscută sub numele de teoria bayesiană, aceasta constată că longevitatea maximă a vieții umane va fi proiectată până în anul 2100, iar oamenii vor trăii între 125 și 132 de ani.

Cercetările sugerează că există oameni în viață astăzi care vor trăi până la 130 de ani.

Un studiu recent a analizat supercentenarii, care sunt un grup exclusiv de persoane extrem de vârstnice. Începând de acum, o persoană trebuie să aibă cel puțin 110 ani pentru a face parte din acest demografic.

Cu toate acestea, acest studiu constată că mai multe persoane se alătură acestui club, pe măsură ce speranțele de viață cresc în lume, datorită unui acces mai bun la alimente și asistență medicală.

 

A arătat o „mare probabilitate” ca cel puțin o persoană să trăiască până la 125-132 de ani.

Recordul mondial pentru cea mai în vârstă persoană este deținut în prezent de Jeanne Calment, din Franța, care a trăit până la 122 de ani și 164 de zile, ea a murit în 1997.

Cercetătorii sunt încrezători că recordul ei va fi doborât în curând. Cea mai în vârstă persoană care este în viață astăzi este Kane Tanaka, în vârstă de 118 ani, din Japonia.

Citește continuarea pe DC Business.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Spectacola | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel