Eva Măruță a câştigat primul premiu pentru cariera cinematografică: „Mulțumesc familiei mele că a fost alături de mine”. Cum a reacționat Cătălin Măruță

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Eva Măruță
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Eva Măruță

La doar 8 ani, Eva Măruță a câștigat primul premiu pentru cariera cinematografică. Fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță a fost premiată cu trofeul „Young Star”, iar „Tati part-time” a fost desemnat „Best Movie”.

Eva Măruță a fost în centrul atenției în ultima perioadă, după ce, la doar 8 ani, și-a făcut debutul în actorie în filmul „Tati part-time”. Se pare că acum încep să vină și recompensele pentru fetița Andrei și a lui Cătălin Măruță. În cadrul primei ediții a Premiilor Unica, micuța actriță  a fost premiată cu trofeul „Young Star”. Totodată, filmul „Tati part-time” a fost desemnat „Best Movie”, fiind al patrulea cel mai vizionat film românesc de după 1989, la cinema. 

La eveniment, Eva a fost însoțită de părinții săi, Andra și Cătălin Măruță, dar și de fratele ei, David. Ea a purtat o rochie verde din dantelă, iar familia sa a optat pentru aceeași nuanță. Andra a ales însă un outfit negru, dar a avut în ținută și nuanțe de verde. Pe pagina sa de Instagram, Eva Măruță a spus ce a însemnat pentru ea să joace în filmul „Tati part-time”, dar a vorbit și despre primul premiu pe care l-a câștigat pentru cariera cinematografică.

„A pornit totul ca o joacă: „ce-ar fi dacă?” și iată că filmul “Tati Part-Time” a ajuns la sufletele voastre! Am fost invitată la Gala Unica și am primit acest premiu, ”Young Star”. Și filmul a fost premiat, ”Best Movie”. Le mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în acest proiect, am format o echipă grozavă! Nu știu cum să vă spun cât de fericită sunt!”, a scris Eva Măruță pe pagina ei de Instagram.

Te-ar putea interesa și: Marina Almășan luptă împotriva conducerii TVR 2. Realizatoarea TV a depus plângere penală pentru hărțuire și abuz în serviciu: „Continui să fiu hărțuită”

Te-ar putea interesa și: Marilu Dobrescu avea să devină mămică în urmă cu un an. Influencerița donează acum toate hăinuțele bebelușului: „Doare foarte tare”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Eva Maruta (@evamaruta)

„Vreau să mulțumesc familiei mele că a fost alături de mine”

Și Cătălin Măruță a postat un videoclip de la Gala Unica, în care Eva a fost premiată cu trofeul „Young Star”. Vizibil emoționată, micuța actriță a ținut să mulțmească familiei că a fost alături de ea. „Vreau să spun că sunt onorată să fiu aici și vreau să mulțumesc familiei mele că a fost alături de mine”

„Eva a reușit să bată un record în familie: la 8 ani, a luat deja un premiu! A primit distincția ”Young Star” la Gala Unica, iar filmul Tati Part-Time a primit ”Best Movie”. A fost o aventură incredibilă din momentul în care ne-am imaginat acest film, până la clipa în care a apărut pe ecrane. Filmul a reușit să depășească orice așteptare: este al patrulea cel mai vizionat film românesc de după 1989, la cinema. Suntem foarte mândri de Eva! Sper că ați văzut filmul la cinema. De pe 1 Mai aveți ocazia să îl vedeți și pe Netflix!”, a transmis Cătălin Măruță pe pagina de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Cristina Șișcanu își angajează asistentă personală. Care sunt criteriile de angajare cerute de jurnalistă: „Am nevoie de o fată care să mă ajute”

Te-ar putea interesa și: Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel