Marilu Dobrescu avea să devină mămică în urmă cu un an. Influencerița donează acum toate hăinuțele bebelușului: „Doare foarte tare”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Instagram/Marilu Dobrescu
Descriere foto: Captură video: Instagram/Marilu Dobrescu

Anul trecut, în luna august, Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu urmau să devină părinți pentru prima dată. Din păcate, sarcina nu a fost viabilă, iar acum influencerița donează toate hăinuțele bebelușului pe care trebuia să-l aducă pe lume.

Marilu Dobrescu trece prin cele mai dificile momente din viața ei. Cunoscuta influenceriță și Iustin Petrescu și-au dorit extrem de mult să devină părinți, motiv pentru care au încercat timp de un an de zile, însă Marilu nu putea rămâne însărcinată. Au apelat ulterior la ajutorul medicului. Așa a ajuns să facă o câteva proceduri de fertilizare în vitro și o mulțime de tratamente.

Într-un final, cunoscuta influenceriță avea să afle că ea și Iustin Petrescu vor deveni părinți, după ce a văzut pentru prima dată că testul de sarcină era pozitiv. Din păcate, fericirea lor nu avea să dureze prea mult timp. Sarcina nu a fost una viabilă și a fost nevoită să o întrerupă. Experiența dureroasă a procedurii și toate tratamentele și-au lăsat amprenta și în viața celor doi și, în cele din urmă, relația a ajuns să se rupă.

Marilu Dobrescu trebuia să devină mămică în urmă cu un an. Influencerița donează acum toate hăinuțele bebelușului

Marilu Dobrescu trebuia să îl aducă pe lume pe Hugu, primul ei copil și al lui Iustin Petrescu, în august 2023. În cei 3 ani în care au încercat să devină părinți, influencerița și fostul ei iubit au cumpărat numeroase hăinuțe pentru bebeluș, fiind convinși că totul va avea un final fericit, doar că nu a fost așa. Acum, Marilu Dobrescu a postat un videoclip emoționant în mediul online în care a anunțat că donează toate hăinuțele bebelușului.

„Vreau să vă arăt toate hăinuțele de bebe pe care le-am adunat în ultimii ani, din călătorii, când am simțit că vrem să luăm ceva pentru ceea ce trebuia să fie viitorul nostru copil. Genul acesta de videoclip cred că vine perfect în această perioadă mai sensibilă, unde trec printr-un proces de vindecare. O să fie foarte greu de făcut, dar trebuie să fac asta. Cert este că toate hăinuțele pe care vi le arăt acum o să fie donate, mai puțin una singură care vreau să fie păstrată ca simbol al acestei călătorii. Este vorba despre un body, primul body pe care l-am cumpărat. Vreau să îl țin amintire pentru totdeauna. Viitorii mei copii când o să vină nu aș vrea să îl poarte, adică aceasta o să rămână hăinuța lui Hugo. Cu asta cred că am zis tot. Oriunde mă mut, oriunde o să fiu, vreau să fie acolo”, a mărturisit Marilu Dobrescu.

Te-ar putea interesa și: Când ar fi avut loc, de fapt, despărțirea dintre Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu. Mărturisirea făcută de tânăr: „Toată lumea crede asta, dar nu e așa”

„Mă uit la hăinuțele astea și nu am nimic în brațe. Doare foarte tare”

Printre celelalte hăinuțe pe care Marilu și Iustin le cumpăraseră pentru micuțul lor se numără o cămășuță, achiziționată în urmă cu 3 ani, un trening, un body cu motive de Crăciun, achiziționat în perioada în care era însărcinată, un alt body și pantalonași cu model cu lei, o pereche de botoșei cu ren, o pereche de botoșei cu vulpe, o pereche de pijama cu animăluțe, două bodyuri cumpărate din Norvegia, un tricou din Germania, costum de înot, căciulițe, ciorăpei, suzete, pantofiori și multe altele.

„Mi-au dat lacrimile, dar cred că este ceva normal, așa că de ce să le țin când asta e ce simt? E normal să mă emoționez. Nu o să mai fac niciodată chestia asta. În viitor, când o să fie momentul pentru un copil în viața mea, nu o să mai vreau să cumpăr nimic înainte. Mă uit la hăinuțele astea și nu am nimic în brațe. Doare foarte tare, așa că data viitoare nu aș mai face asta. Aș începe să iau hăinuțe copilului când mai am două zile și ar trebui să-l nasc. Trebuia să se nască în august și să fie zodia Leu, ca mine”, a mai spus Marilu Dobrescu, vizibil îndurerată.

Te-ar putea interesa și: Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit, după 4 ani de relație. Motivul dureros care a dus la separare

 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de MARILU (@mariludobrescu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel