Cristina Șișcanu își angajează asistentă personală. Care sunt criteriile de angajare cerute de jurnalistă: „Am nevoie de o fată care să mă ajute”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu
Descriere foto: Captură video: Facebook/Cristina Șișcanu

Cristina Șișcanu caută să își angajeze asistentă personală. Soția lui Mădălin Ionescu a spus și care sunt criteriile pe care trebuie să le îndeplinească viitoarea angajată. 

Cristina Șișcanu este foarte activă în mediul online, acolo unde se bucură de o comunitate impresionantă de urmăritori. Jurnalista își ține tot timpul fanii la curent cu ce se întâmplă în viața ei. Se pare că nu mai face față numeroaselor proiecte pe care le are, motiv pentru care a anunțat pe pagina sa de Facebook că își caută o fată care să o ajute.

„Sunt în proces de reorganizare a dressingului. Fac o mică pauză să anunț că îmi caut o fată care să îmi fie alături pe tot parcursul zilei în activitățile mele pentru că am nevoie de ajutor. În ultima perioadă a fost haos, am foarte multe proiecte pe toate cele 3 rețele de socializare, Instagram, Facebook și TikTok. Am foarte multe proiecte care trebuie implementate, dar ziua are doar 24 de ore. Vreau să vă spun așa. Activitatea pe rețelele de socializare este una intensă care presupune efort și disponibilitate, de aceea am nevoie de ajutor. Pe de altă parte, sunt și foarte multe activități care nu sunt la vedere. La un moment dat poate o să vă povestesc despre ele. Pe lângă activitatea mea aici, dar și la TV, există și niște afaceri ale familiei pe care le gestionăm și despre care nu am vorbit niciodată”, a spus Cristina Șișcanu pe pagina sa de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Horoscopul banilor 29 aprilie – 5 mai 2024, cu Remus Ionescu. Zodiile care vor avea noroc la bani, chiar înainte de Paște

Te-ar putea interesa și: Drob de pui, o delicatesă care nu trebuie să-ți lipsească de pe masa de Paște. Rețeta delicioasă a lui chef Sorin Bontea

Care sunt criteriile de angajare cerute de jurnalistă

De asemenea, Cristina Șișcanu a spus și ce criterii trebuie să îndeplinească viitoarea angajată. Jurnalista a precizat că este în căutarea unei fete care să aibă abilități organizatorice, să fie dedicată și să o ajute cu agenda. Ea le-a cerut celor interesate să-i trimită CV-uri și ulterior ea va face o selecție și va alege persoana potrivită pentru această colaborare.

„Am nevoie de o fată care să mă ajute și cu agenda, să mă organizez mai bine, toate chestiunile organizatorice de pe timpul zilei și să fie puțin mai bine pusă la punct.

De când ne-am întors din Italia, a fost o perioadă de haos total. Am crezut că nu mai reușim să intrăm într-o normalitate. Filmam și la 1 noaptea, pregăteam emisiunile și la 1 noaptea, mă trezeam la 6-7 și nu mă simțeam bine deloc. Mi-am dat seama că tot apar proiecte, tot apar tot felul de provocări și eu vreau să le accesez pe toate, dar nu am cum să fac față singură. Evident că după ce voi primi CV-urile voastre, voi face o selecție și mă voi întâlni pe rând cu voi și îmi voi alege fata care îmi va fi alături în această călătorie minunată. Abia aștept să găsesc omul potrivit cu care să colaborez. Sunt foarte entuziasmată de ceea ce urmează și trebuie să-mi găsesc omul potrivit care să-mi fie alături pentru ceea ce vreau să construiesc”, a mai spus prezentatoarea TV.

Te-ar putea interesa și: Marilu Dobrescu avea să devină mămică în urmă cu un an. Influencerița donează acum toate hăinuțele bebelușului: „Doare foarte tare”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel