EUROVISION 2022. Posibilă DESCALIFICARE. Mihai Trăistariu a RĂBUFNIT: Ca la căminul cultural. Nu se face aşa...

Data actualizării: | Data publicării:
Facebook Eurovision Romania
Descriere foto: Facebook Eurovision Romania

Mihai Trăistariu a răbufnit după semifinala EUROVISION ROMÂNIA 2022. Acesta anunţă că o piesă ar putea fi descalificată din concurs şi a catalogat întregul show drept "ceva de căminul cultural". 

"Eu sunt fan Eurovision şi urmăresc fenomenul de aproape, mai ales că am fost participant şi încă mai vreau să particip. Semifinala de sâmbătă a fost catastrofală. Mi s-a părut un fiasco total. De la prezentatorii care au făcut peste 50 de gafe, de la reclame băgate când făceau gafe, pentru ca apoi să revină din reclamă fără să anunţe, dădeau legătura juriului, dar de fapt erau concurenţii... Ceva ca la căminul cultural. 

Apoi, o problemă a fost şi cu juriul, care a fost mai răutăcios ca niciodată. Ei trebuiau să vorbească despre momentele din concurs, dar mai că îi făceau să plângă pe concurenţi. Nu poţi să îi ataci aşa, unii se lansează la Eurovision, e debutul lor. Mi s-a părut aşa, anapoda", a declarat Mihai Trăistariu la Antena Stars. 

Citeşte şi Câți bani câștigă Mihai Trăistariu la un concert. Ce datorii mai are artistul la bancă

O piesă ar putea fi DESCALIFICATĂ. Avertismentul lui Trăistariu: S-a mai cântat acum 10 ani, cu acelaşi titlu 

 

"S-au pierdut vreo 4-5 piese bune acum. Au intrat 10 în finală, dar nu ştiu pe ce criterii. Au fost momente care s-au pierdut. Cezar Ouatu nu a trecut în finală. El a cântat impecabil şi, deşi piesa nu era cea mai bună poate, era de top 10. Nu poţi să îl laşi în afara finalei. 

Din cei 10 aleşi, eu nu văd pe nimeni făcând furori la Torino (n.r. unde se va desfăşura concursul Eurovision 2022). Iar acum o oră vedeam pe un grup de Eurovision un scandal. Piesa 'România mea' a fost descoperită că s-a mai cântat acum 10 ani. Am ascultat piesa veche şi chiar aşa este. Nu că vreau să îmi dau cu părerea, dar regulamentul spune să nu fie veche piesa, să nu fi fost cântată înainte. Piesa e în finală, dar încalcă regulamentul. Se poate să vedem o descalificare. Într-un an  Andra şi Simplu au avut 10 secunde, atât, ce fuseseră cântate înainte la un eveniment. Şi pentru asta a fost descalificat tot momentul lor. E riscant. Eu am ascultat piesa veche şi e aceeaşi linie melodică şi cu acelaşi titlu", a mai spus Trăistariu. 

VEZI ŞI "Îi dau în judecată!". Trăistariu, factură uriașă la gaze: Vor să ne ducă la falimentGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Evenimente


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel