Câți bani câștigă Mihai Trăistariu la un concert. Ce datorii mai are artistul la bancă

Mihai Trăistariu, foto Facebook
Descriere foto: Mihai Trăistariu, foto Facebook

Mihai Trăistariu a dezvăluit câți bani încasează în urma unui concert, dar și ce datorii mai are la bancă.

Mihai Trăistariu a avut o perioadă tare grea pe timp de pandemie. Artistul a acumulat multe datorii din cauza pandemiei de Covid-19, care a anulat toate concertele și evenimentele. Mihai Trăstariu a declarat că a fost nevoit să își vândă unul dintre apartamente pentru a-și achita datoriile. Mihai Trăistariu și-a deschis recent și un studio de înregistrări la Constanța, acolo unde are și academia de muzică. Solistul s-a mândrit cu faptul că a cântat de Revelion. Artistul a declarat că le cântă oamenilor de la resorturi, terase, iar prețul  este de 1.500 de euro pentru un concert de 45 de minute.

 

„Eu mai am vara niște terase, resorturi la malul marii unde cânt, dar sunt bani puțini – te roagă să cânți 3 piese și-ți dă bani pentru 3 piese, nu cânți nici juma de oră. Adică așa se practică la mare, ca vedetă. Cântă brandurile cu un invitat vedetă, cânți 2-3 piese, îți dă un ciubuc și fugi.

Și așa faci 2-3 spectacole pe seară. Sunt și aia niște bănuți, dar nu sunt cum erau concertele mari, de altădată. De dublat tarifele, în niciun caz. Am rămas la același preț, 1500 de euro pentru un concert, 45 de minute, el se negociază până mă înțeleg cu omul”, a detaliat vedeta, pentru click.ro.

 

Deși, pe plan financiar lucrurile s-au mai liniștit, acesta a precizat că mai are câteva datorii la bancă. Mai exact, artistul a rămas cu o rată de 7.000 de lei pe lună pe care susține că o poate acoperi.

 

„Fac în jur de 20.000 de mii – 25.000 de euro într-o vară. Ele merg bine. Tot 6 apartamente – garsoniere am, unul e de 2 camere și m-am mutat eu în el. Am vândut apartamentul din Constanța, în care am locuit 20 de ani, pentru că aveam rate de 5 miliarde, 3 miliarde vechi le-am dat deja, era mult prea mult. Și am mai rămas cu o rată de 7000 de lei pe lună, pe care mi-o permit. Aveam 20.000, dar am vândut apartamentul și le-am acoperit”, a declarat artistul.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 08 ian 2022, 13:55 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience