"Îi dau în judecată!". Trăistariu, factură uriașă la gaze: Vor să ne ducă la faliment

Data publicării:
Mihai Trăistariu, foto Instagram
Descriere foto: Mihai Trăistariu, foto Instagram

Mihai Trăistariu a primit o factură uriașă la gaze. Artistul a vorbit despre situația în care se află în acest moment.

Mihai Trăistariu a primit o factură de 2.380,97 lei la gaze și, acum, se gândește cu groază la ce va urma.  

“Prima reacție a fost să vorbesc cu profesorii școlii mele. Pentru că am 18 profesori, la mine e o academie întreagă. Cu pictură, cu teatru, cu dans, cu instrumente, am chitară-vioară, canto, de toate. Și am vrut să  îi cert pe ei, că ei consumă! Dar mi-am dat seama că, totuși, uitându-mă la factura de anul trecut, care nu depășea 700 de lei la cel mai mare frig și la cel mai mare ger, mi-am dat seama că cei de la TV au dreptate. Așa, acasă, mi-a venit 200-300 lei la apartamentul meu, unde dădeam 100 de lei, anul trecut. Dar ăla nu m-a îngrozit. Pe când, aici, e totul foarte mult și am început să fac economie.

Le-am zis profesorilor să țină caloriferele închise când pleacă. Dar, când veneau, era foarte frig și tot nu era eficient. Apoi, am zis hai să mergem noaptea să oprim căldura, de la 8 seara până la 8 dimineața. Am oprit căldura, caloriferele se închid, centrala se închide și pornește iar dimineața, gândindu-mă că reduc la jumate. Prima reacție a fost să caut repede soluții să înjumătățesc suma asta. Să nu fie așa de îngrozitoare. Ce să zic? Primul instinct a fost să sun la ei. Apoi, am sunat și au zis că să vedem, să lămurim.

 

Citește continuarea pe DC NEWSGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel