Motivul pentru care Tudor Ionescu a mâncat doar pâine timp de 6 luni: „Nu puneam gura pe nimic. Nu știu de unde luam vitamine”

Data publicării:
Tudor Ionescu/ captură video Youtube, Gand la Gand Cu Teo
Descriere foto: Tudor Ionescu/ captură video Youtube, Gand la Gand Cu Teo

Tudor Ionescu a dezvăluit cum a reușit să slăbească un număr semnificativ de kilograme.

Tudor Ionescu a trecut printr-o transformare uriașă acum ceva timp, când a reuști să slăbească un număr semnificativ de kilograme. Artistul ajunsese să cântărească nici mai mult, nici mai puțin de 104 kilograme, iar când starea sa fizică începuse să îi dea anumite semne, acesta a tras și un semnal de alarmă. Astfel, în momentul în care a început să slăbească, acesta mărturisește nu s-a mai putut ori, motiv pentru care ajunsese într-o perioadă să cântărească doar 54 de kilograme.

Artistul dezvăluie că pur și simplu nu mai avea poftă de mâncare, iar timp de jumătate de an, singura masa pe care o avea era compusă dintr-o felie de pâine cu unt. 

„Da (n.r. a mâncat 6 luni pâine), nu voiam altceva, aveam 54 de kilograme, nu puneam gura pe nimic, iar singurul lucru care-mi plăcea era pâinea de casă, abia scoasă din cuptor, tăiam o felie mare, luam unt galben mult, îl aruncam acolo și se topea, puneam și sare, pentru mine asta a fost masa vreo jumătate de an. Nu știu de unde luam vitamine, nici acum nu știu, mai mănânc un măr.”, a declarat Tudor Ionescu de la Fly Project, în cadrul podcastului realizat de Teo Trandafir.

Citește și: Horoscop chinezesc până pe 8 aprilie, cu Anca Dimancea. Zodia care o va duce excepțional: „Prosperitate, rezultate”

Cum a reușit să slăbească

Dieta artistul a constant, practic, într-o singură masă pe care acesta mărturisește că o avea, de regulă, la cină, când nu consuma însă vreun preparat prea bogat caloric, ci se rezuma adesea la câteva bucățele de brânză. Chiar dacă pentru multe persoane regimul este destul de greu de ținut, Tudor Ionescu mărturisește că nu i-a fost deloc dificil, din momentul în care și-a impus psihic această schimbare radicală.

„În momentul în care tu nu mănânci, nu mori, sau trebuie să mănânci foarte puțin sau calculat,  creierul știe că trebuie să consume grăsimea, iar atunci am zis că nu mai mănânc. Mâncam doar seara când ajungeam acasă, alegeam din frigider bucăți de cașcaval și am slăbit. Înainte de orice, eu am avut o discuție serioasă cu creierul. Ca să pot să fac pași către ceva, a trebuit să-mi pun un scop, după care a venit și voința. Nu mă mai suportam, nu mai puteam cu mine.”, a continuat artistul. 

Te-ar putea interesa și: Eugenia Șerban, detalii șocante despre teroarea pe care o trăiește din cauza fiului ei: „Am luat ordin de protecție, pentru că îmi doresc să trăiesc”

Câte kilograme are în prezent

În prezent, Tudor Ionescu are aproximativ 86 de kilograme, după cum dezvăluie chiar artistul. Chiar dacă acesta arată extrem de bine, bărbatul își dorește să mai dea jos câteva kilograme pentru a obține, astfel, silueta ideală.

„La un moment dat voiam să mănânc, nu se mai lipea. Nu am știut cum și am zis că psihiatrul trebuie să știe. Acum am început să mănânc, am 86 de kilograme, dar vreau să mă duc la 80. M-am apucat și de sport.”, a mai dezvăluit acesta. 

Te-ar putea interesa și: Cătălin Botezatu, dezvăluiri cutremurătoare despre intervenția avută: „Eram pe moarte. Am făcut o operație extrem de periculoasă”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel