Estera Onoriu, primele declarații după ce Daniel Onoriu s-a trezit din comă: „A început să miște buzele, să vorbească, a cerut să vină familia să îl vadă”

Data actualizării: | Data publicării:
Daniel Onoriu, Estera Onoriu, Captură video PRIMA TV
Descriere foto: Daniel Onoriu, Estera Onoriu, Captură video PRIMA TV

Miracolele se întâmplă! După 55 de zile de comă, pilotul Daniel Onoriu și-a revenit și a vorbit. 

Estera Onoriu, mătușa lui Daniel, a povestit la Prima TV, în emisiunea Exclusiv VIP, despre minunea din viața lor. 

Pilotul de curse a fost la un pas de moarte după ce a suferit o intervenție de micșoare a stomacului în Turcia.  În luna decembrie a anului trecut, Daniel Onoriu a ajuns în stare gravă la spital, iar medicii din România l-au băgat imediat în operație deoarece avea sângerări interne. Daniel Onoriu a fost băgat în comă indusă din cauza durerilor mult prea mari. 

“După 55 de zile de comă astăzi s-a trezit. Ieri medicii ne-au spus să ne pregătim de ce este mai rău, pentru că resursele lui au ajuns la capăt. Astăzi am primit vestea minunată. Vestea a venit ca o rândunică ce anunță venirea primăverii. Daniel s-a trezit, a început să miște buzele, să vorbească, a cerut să vină familia să îl vadă. Prima lui întrebare a fost de cât timp sunt în spital”, i-a povestit Estera Onoriu lui Cristi Brancu. 

Rebeca Onoriu, primele declarații după ce Daniel Onoriu s-a trezit din comă. Care este starea de sănătate a pilotului de curse: "Dumnezeu a făcut o minune"/ EXCLUSIV


Mai mult, pilotul de curse internat cu septicemie gravă în spital după o operație de miscorare de stomac nereușită a surprins întreg personalul medical. 

“Soția și copii îi spuneau mereu numele unei asistente, Roxana, când mergeau la el. Daniel era în comă. Și acum, când s-a trezit, a întrebat de Roxana. Asistenta a venit lângă el și i-a cerut să își vadă familia. Soția a fost deja la el, i-a spus să vină copiii și, când soția a ajuns la numele celui mic, care este un copil cu nevoi speciale, Daniel a făcut semn să nu vină să îl vadă așa. E un semn că și-a revenit, îl recunoaște și totul merge pe calea cea bună”, a povestit Estera Onoriu la Prima TV

Întoarcerea miraculoasă a lui Daniel Onoriu din comă este rodul a nenumărate zile de rugăciuni și gânduri bune. “În urma septicemiei medicii se așteptau să fie sechele grave. Mulțumim lui Dumnezeu că este bine. În afara zilelor de post ne-am rugat din oră în oră. Unde oamenii ne-au spus că nu mai există nicio șansă, Dumnezeu a făcut o minune în fața căreia să ne închinăm. Au fost foarte mulți oameni care ne-au susținut”, a mai spus Estera Onoriu la Exclusiv VIP.

 


 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel