„Este oribil să nu ai acces la toate resursele”. George Tănase, sărăcie lucie în copilărie: „Nu am avut acces la apă potabilă și eram nevoit să mergem cu căruța la Dunăre”

Data actualizării: | Data publicării:

Cum trebuia să se descurce actorul în copilărie, neavând acces la apă.

George Tănase și Ionuț Rusu au făcut echipă pentru America Express, iar competiția este foarte cunoscută pentru încercările grele la care sunt supuși concurenții, mai ales cuplurile care trebuie să treacă  peste diferențe și care trebuie să-și cunoască foarte bine calitățile.

Vezi și: Eliminare neașteptată la America Express. Echipa de vedete care ar urma să părăsească competiția: „Soarele va fi roșu”

Ediția de anul acesta se arată a fi una dintre cele mai competitive, mai ales că, de această dată, povestea concurenților este mai autentică ca niciodată. George Tănase, actor și comediant, a dezvăluit povestea tristă din copilăria sa, atunci când el și familia lui nu aveau acces la apă potabilă.

„Eu când eram mic nu am avut acces la apă potabilă și eram nevoit să mergem cu căruța, cu niște butoaie mari, și să aducem de la Dunăre. Încărcam, le aduceam înapoi, cu alea spălam covoarele, preșurile, hainele, din apa aia mai fierbeam și făceam mâncare! Nu am avut (n.r. apă potabilă)”, a povestit comediantul la America Express, notează Viva.

Vezi și: A avut loc prima eliminare la America Express. Cine a părăsit competiția: „Ne-ar mai fi plăcut să stăm”

„Este oribil să nu ai acces la toate resursele astea cu care ne-am obișnuit, mai ales prin prisma faptului că noi am avut-o mereu”, a empatizat și Ionuț Rusu.

„Hai că ne facem firmă de apă acasă. Apă potabilă', a spus Ionuț Rusu. „Ne facem', a confirmat George Tănase.

Prietenia dintre George Tănase și Ionuț Rusu este una veche, iar înainte de a pleca peste Ocean, George a lăsat un mesaj interesant fanilor, pe rețelele de socializare. Astfel, el subliniază calitatea relației pe care o are cu amicul său, dezvăluind că au trăit amândoi în sărăcie. 

Vezi și: George Tănase, ipostaze unice pe scena iUmor, după ce a impersonat-o pe Irina Fodor: „S-a filmat un pilot pentru iUmor Express“. Șerban Copoț: „Am râs cu lacrimi“

În prezent, cei doi comedianți se bucură de un succes răsunător.

„Hei, hei, dragii moșului…A sosit momentul ca băieții să devină bărbați și să plece într-o călătorie de neuitat, America Express. Pentru noi această emisiune e singura șansă de a mai deveni responsabili în viața asta și momentul ideal să ne facem tații mândri. Vom reuși sau nu, rămâne de văzut. Ce știm sigur e că voi veți vedea pentru prima oară ce se ascunde cu adevărat în spatele Sketch-urilor, a personajelor sau a glumelor. Vom fi noi așa cum probabil nici noi nu ne-am mai văzut până acum.

Ionuț Rusu e partenerul ideal pentru mine pentru că jumătate din prietenia noastră ne-am petrecut-o în sărăcie și neajunsuri și mereu am tratat cu umor perioadele grele. Deci, ce se poate întâmpla rău, să ne imităm unul pe celălalt? Să ne luăm la mișto? Să ne batem? Nicio șansă, (Ionuț e prea puternic pentru mine ).Mergem cu Dumnezeu înainte! Vă îmbrățișăm!”, a scris George Tănase pe Instagram.

Vezi și: Alexandra Stan, poze deocheate către tatăl lui Selly. Scandal în familia vlogger-ului: „S-a certat cu mama”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience