George Tănase, ipostaze unice pe scena iUmor, după ce a impersonat-o pe Irina Fodor: „S-a filmat un pilot pentru iUmor Express“. Șerban Copoț: „Am râs cu lacrimi“

Data publicării:

George Tănase va avea un moment inedit pe scena iUmor.

George Tănase va apărea în ipostaze unice pe scena iUmor în cadrul celui mai nou episod de audiții, difuzat săptămâna aceasta duminică, 2 aprilie. După ce s-a lăsat pe mâinile make-up artiștilor și a trecut pe la stiliști, actorul „a devenit“ Irina Fodor și i-a luat la roast pe jurați, prezentatori, dar și pe magicianul Robert Tudor. Momentul integral, reacțiile pe care le-au avut toți cei care au fost roast-uiți, dar și cine vor fi concurenții care vor intra la vot, telespectatorii pot afla duminică seara, începând cu ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.


Obișnuit cu scena iUmor, pe care a urcat de nenumărate ori, George Tănase a acceptat provocarea de a crea momente unice în sezonul 14. Comediantul a impersonat-o pe Irina Fodor și i-a luat la roast pe Cătălin Bordea, Nelu Cortea, Delia, Cheloo, însă, și pe prezentatori, dar și pe magicianul Robert Tudor.

„Bordea, încă să nu-ți tatuezi sigla iUmor, că nu se știe ce se întâmplă până la finalul zilei! Mane Voicu e liber de contract și… Dragilor, voi v-ați descurcat foarte bine la America Express! Ați fost spontani, ați fost amuzanți… ce s-a întâmplat între timp?!?“, a spus George Tănase, adăugând câteva posibile răspunsuri care au stârnit hohote de râs.

Ulterior, actorul de 29 de ani și-a îndreptat atenția spre Delia și Cheloo, care n-au scăpat de o adevărată tiradă de replici acide. Întregul moment va putea fi urmărit duminica aceasta, de la 20:00, la Antena 1.

Te-ar putea interesa și: Răzvan Munteanu vorbește despre plecarea Deliei de la iUmor: "Eu am mai discutat cu ea. Își asuma"


„Am râs cu lacrimi“, a exclamat Șerban Copoț, după ce au fost dezvăluite materialele înregistrate, iar Delia a spus: „Incredibil! Felicitări! Băiatule, ești un talent!“. În timp ce Nelu Cortea a adăugat: „E adorabil, e adorabil! Mie mi-au plăcut sketch-urile și cum ne-a imitat pe noi“, Cheloo a declarat: „Băiatul ăsta este un real talent! E actor, e stand-up-er, e ce vreți voi! Este unul dintre numele care a apărut la iUmor, s-a dezvoltat și a devenit cu adevărat important, pentru mine, cel puțin! Consider că George Tănase face umor“.


George Tănase le-a dat o probă importantă celor patru jurați iUmor înainte să își încheie momentul senzațional. În ce a constat jocul, cine l-a câștigat, despre ce a vorbit Doina Teodoru în timp ce a impersonat-o pe Dana Budeanu în cadrul rubricii „Dacă aș fi președinte“, telespectatorii pot afla duminică, de la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY.

Pe aceeași temă: Adevărul neștiut de nimeni, din spatele plecării lui Mihai Bendeac de la iUmor. Dezvăluire șocantă din culisele emisiunii: "L-a bătut pe Bendeac pentru că..."



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel