Este oficial! Gina Pistol și Smiley se căsătoresc. Prezentatoarea, cerută în căsătorie anul trecut: „Nu mă gândeam că în acea cutie se ascunde un inel”

Data publicării:

Gina Pistol și Smiley se pregătesc să întemeieze o familie și în acte, întrucât nunta celor doi va avea loc curând. 

Gina Pistol și Smiley le-au dat, în sfârșit, vestea cea mare fanilor: cei doi vor ajunge curând în fața altarului. Faptul că au deja o relație de peste 6 ani de zile, dar au împreună și o fiică minunată i-a determinat pe cei doi să se căsătorească. Și, pentru că și-au dorit ca fanii să afle prima dată chiar de la ei, aceștia au ales să le povestească totul urmăritorilor lor printr-un videoclip inedit pe Youtube.

„Am zis să aflați asta de la noi. Am primit întrebarea asta de atât de multe ori încât mi s-a acrit de ea și am spus întotdeauna că o să vă anunț eu înainte, așa că vrem să vă anunțăm că ne căsătorim. Decizia am luat-o acum un an jumătate, atunci am verbalizat-o. Cred că mi-am dat seama de mult că Gina este aleasa. Suntem de șase ani tot împreună, tot acasă. Eu am realizat că de când sunt tată exersez treaba asta să spun „te iubesc” mai mult, chiar dacă simt asta.”, spune Smiley.

Te-ar putea interesa și: Cu ce se ocupă Gina Pistol, după ce s-a retras din televiziune: „Nu-s genul de femeie casnică”

 

Cum a cerut-o Smiley pe Gina Pistol în căsătorie

Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 a fost cerută în căsătorie în urmă cu un an de zile, dar cei doi au păstrat foarte bine secretul departe de ochii lumii. Mai mult, artistul nu a ales un mod prea sofisticat de a face acest lucru, a optat pentru ceva simplu, care a impresionat-o însă peste măsură pe partenera sa de viață.

„Era o seară normală, noi trei, pregăteam baia fiicei noastre și eram cu mâinile pline de spumă, iar Andrei se juca cu Josephine în dormitor și m-a strigat să vin puțin. Josephine avea o cutiuță în mână. Mă gândeam că… rodea cutia aceea. Nici nu mă gândeam că este o cutie care ascunde un inel. Eu cu mâinile pline de spume, Andrei spunea ceva.

Eu mă uitam și mă întrebam de unde a luat cutia aia, de ce roade la ea? L-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față. Și varianta lui e bună”, a spus prezentatoarea de la Chefi la cuțite.”, își aduce aminte și Gina Pistol.

Citește și: Gina Pistol s-a apucat de cântat. Fosta prezentatoare TV, surpriză pentru fani, alături de Smiley: „Am făcut-o și pe asta” / Video

 

„M-am gândit la multe idei”

Smiley spune că avea în cap această cerere în căsătorie de foarte mult timp, însă nu i-a dat nicio clipă de gândit partenerei sale ceea ce urmează să se întâmple. 

„Acum varianta mea, momentul ăsta îl aveam în cap de mult timp, dinainte să se nască Josephine. Ea nu știe asta, dar se petrec foarte multe lucruri în capul meu de care nu știe nimeni. M-am gândit la multe idei, puteam să fac mult, ca în filme, lucruri romantice, dar m-am gândit că trebuie să fie un moment al nostru, cu care suntem obișnuiți. Nu sunt fan al chestiilor siropoase, mi s-a părut că suntem doi oameni normali, cu o viață normală și am vrut să fim toți trei de față, la noi acasă. Nu știu de ce am ales momentul ăsta, așa m-am gândit, că ar fi mișto. A fost în decembrie, acum un an jumătate.”, își completează artistul partenera de viață.

VEZI și: Gina Pistol, în lacrimi: "Vă rog, nu e pregatită. Am facut o greșeală”. Ce s-a întâmplat cu micuța Josephine



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel