Ernest și-a educat copilul cu STRICTEȚE: Nu are acces la tabletă în fiecare zi. Încearcă să mă șantajeze emoțional

Data publicării:
Ernest, foto Kanal D
Descriere foto: Ernest, foto Kanal D

Ernest a vorbit despre relația pe care o are cu copilul său.

Ernest este tatăl unui băiețel de doar 8 ani de zile. Deși se spune că băieții trag mai mult cu mamele lor, prezentatorul TV spune că în acest caz, copilul are o relație mai specială cu el. Acesta a mai dezvăluit și faptul că este atât un tată îngăduitor, cât și unul dur, care-și ceartă copilul ori de câte ori greșește.

"Alex e mai atașat de mine decât este de Ada. Relația mea cu Alex este dinamică, imprevizibilă, magică, minunată. Uneori e cu scântei, alteori ne înțelegem din priviri. E un copil minunat, care dăruiește multă iubire. Încerc să fiu echilibrat în relația cu el, oricât aș vrea să-l protejez sau să-l apăr. Să-l las să fie el însuși. Să nu-i impun ceva, chiar dacă uneori mi-e greu să nu fac asta, pentru că, nu-i așa, noi, părinții, știm ce e mai bine pentru el. Îl cert când trebuie certat și nu-l menajez de realitatea uneori dură a vieții.", a spus Ernest, potrivit viva.

Cel mic îi reproșează lui Enerst faptul că nu petrece foarte mult timp cu el

Alex a încercat încă de mic să-și convingă tatăl să nu mai plece de acasă, pentru a petrece mai mult timp cu el. Prezentatorul TV spune că face tot posibilul pentru a sta cât mai mult cu cel mic.

"Uneori îmi reproșează asta. Când era mai mic, se ținea de mine și, cu lacrimi în ochi, mă întreba de ce trebuie să plec. Îmi spunea să nu mă mai duc la muncă, că are el niște bănuți în pușculiță. Dragul de el! Și acum încearcă să mă șantajeze emoțional când plec la filmare, dar a învățat că acest aspect face parte din viață și știe că voi compensa în ziua următoare. Tot timpul liber pe care îl am îl petrec cu el. Facem câte în lună și în stele. Tot ce ne trece prin cap. Despre reproșuri, ele nu funcționează. Mai ales în „meseria de părinte din greșeli înveți.", a mai dezvăluit el.

"Comunicarea este cheia"

"Încercăm să fim echilibrați. Unui copil trebuie să-i acorzi încredere și libertate. Dar în același timp trebuie să-i trasezi niște limite ale bunului-simț și să-l înveți să se ferească de pericole și capcane. Ca în orice relație de succes, comunicarea este cheia.", a mai spus el.

Copilul lui Ernest nu are acces nelimitat la tabletă și telefon

Ernest spune că și-a educat fiul după aceleași principii după care și el a fost crescut. Astfel, cel mic nu este pasionat de tehnologie, ca și majoritatea copiilor din generația lui.

"Alex nu ne-a văzut pe noi stând cu orele cu ochii în telefon sau tabletă. De mic am preferat să-l scot afară, la joacă. Cred că, până pe la vârsta de 4 ani, habar nu avea că există în casă tabletă. Alex are, în mare, o copilărie cum am avut-o și eu. Multă joacă în aer liber cu prietenii, în parc sau la bloc cu biciclete, trotinete, mașinuțe etc. Are acces și la tabletă și jocuri, dar nu în fiecare zi și nu nelimitat. A înțeles asta și, Slavă Domnului!, nu avem scandal pe această temă și nu e dependent de tehnologie.", a mai dezvăluit Ernest.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel