La ce meserie visa Ernest în copilărie: ”Cel mai mare vis al meu era...”. Nu are nicio legătură cu televiziunea EXCLUSIV

Data publicării:
Ernest, foto Kanal D
EXCLUSIV
Descriere foto: Ernest, foto Kanal D

Ernest a dezvăluit ce ar fi făcut, dacă nu reușea în televiziune.

Ernest este una dintre cele mai vechi prezențe de pe micile ecrane, fiind extrem de cunoscut de publicul larg. Totuși, celebrul om de televiziune avea un alt plan în copilărie, pe care voia să îl urmeze. Acesta nu se visa la televizor sau în alt domeniu care să aibă legătură măcar cu televiziunea. În exclusivitate pentru Spectacola, Ernest a mărturisit care era cea mai mare dorință a lui, când era copil.

SPECTACOLA: Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Ernest: Cel mai mare vis al meu era să devin scafandru. Eram fascinat de documentarele cu Jaques Cousteau la Teleenciclopedia. După care am intrat în etapa explorator/arheolog datorită lui Indiana Jones.

Oracolul vedetelor. 20 de lucruri despre Ernest / EXCLUSIV

Cea mai mare trăsnaie pe care a făcut-o Ernest în copilărie

Când vine vorba despre prostiile pe care le-a făcut în copilărie, Ernest spune că nu a  fost cel mai exemplar copil. Asta se datorează și vremurilor în care a trăit, spune el, când tehnologie nu exista. Tocmai din acest motiv, trebuia să își găsească zilnic ocupații, printre care se numără și diferite pozne.

”Au fost foarte multe. Noi, cei din generația mea, chiar am avut copilărie. Fară TV, Internet, telefoane. Doar joacă și interacțiune directa.  Și, da, am făcut și multe pozne… Am spart, am inundat...”, ne-a mai spus acesta. 

Cum se menține omul de televiziune în formă

Deși a trecut de vârsta de 40 de ani, Ernest se poate mândri cu un aspect fizic de invidiat. În acest sens, el ne-a mărturisit că nu face niciun sacrificiu, cum probabil obișnuiesc să facă alte persoane ajunse la vârsta lui, însă geneticul îl ajută extrem de mult. 

”Eu sunt un norocos. Pot manca orice și nu mă îngraș. Prin urmare am o dietă extrem de variată și nu-mi refuz nimic. Viața m-a învățat ca niciodată să nu spun nu.”, a mărturisit el pentru Spectacola.

Ce carieră ar fi urmat Ernest, dacă nu era televiziunea

Chiar dacă în copilărie își dorea să devină scafandru, pe măsură ce timpul a trecut, Ernest a început să își schimbe planurile. În ceea ce privesc studiile, acesta poate profesa oricând ca inginer, însă spune că ar mai exista și altă meserie pe care ar practica-o cu plăcere.

”Ca formare sunt inginer automatist și pot spune că mi-ar fi plăcut să devin psiholog.”, a mai dezvăluit acesta.

Care este cel mai mare viciu a lui Ernest

Când vine vorba despre vicii, la fel ca foarte multe alte persoane publice, acesta a răspuns că fumatul este cel mai nesănătos obicei pe care îl are, dar la care însă nu vrea să renunțe.

”Pai se numește viciu tocmai pentru că nu vrei să renunți la el, nu pentru că nu poți. Poți, dar nu vrei. Fumatul.”, a mai spus el. 

Ernest vrea să își educe copilul după modelul în care a crescut și el

Ernest spune că și-a educat fiul după aceleași principii după care și el a fost crescut. Astfel, cel mic nu este pasionat de tehnologie, ca și majoritatea copiilor din generația lui.

"Alex nu ne-a văzut pe noi stând cu orele cu ochii în telefon sau tabletă. De mic am preferat să-l scot afară, la joacă. Cred că, până pe la vârsta de 4 ani, habar nu avea că există în casă tabletă. Alex are, în mare, o copilărie cum am avut-o și eu. Multă joacă în aer liber cu prietenii, în parc sau la bloc cu biciclete, trotinete, mașinuțe etc. Are acces și la tabletă și jocuri, dar nu în fiecare zi și nu nelimitat. A înțeles asta și, Slavă Domnului!, nu avem scandal pe această temă și nu e dependent de tehnologie.", a mai dezvăluit Ernest, potrivit viva.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel