"Eram atât de nervos...". Cum și-a cerut Cătălin Zmărăndescu soția în căsătorie: Începusem să intru puțin în panică

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook Survivor Romania
Descriere foto: Sursa foto: Facebook Survivor Romania

Cătălin Zmărăndescu, de la Survivor, a povestit cum a cerut-o pe soția sa în căsătorie, chiar în ringul de box.

"Am stat și am căutat inele până mi-a venit rău, să găsesc un inel să-mi placă mie, să reprezinte exact ceea ce trebuie. Toate bune și frumoase, i-am dat inelul antrenorului meu principal și i-am zis: "Îmi dai inelul doar dacă câștig. Altfel, nu mi-l dai. Iar el mi-a zis, hotărât: "Și o să câștigi. Și au început să se scurgă minutele, runda 1, runda 2, runda 3. Adversarul meu avea, la un moment dat, niște pumni de mă curenta până în călcâie.

După repriza a 6-a, a 7-a, nici nu mai știu ce mi-a spus antrenorul, dar, crede-mă, eram atât de nervos că nu reușesc să termin meciul și mă măcina chestia asta: "O mai cer de nevastă? N-o mai cer? Dacă pierd?". Începusem să intru puțin în panică, pentru că una e când pregătești meciul pentru cineva și știi exact ce ai de făcut, dar și acolo e o marjă în care se întâmplă să dai greș, și alta e când întâlnești pe cineva pe ultima sută de metri și nu știi nimic despre el. Și îți dai seama că îți bagă toți în cap că e slab și nu e.

Vezi și: Elena Matei a părăsit competiția SURVIVOR România 2022: Am primit multe palme de la viață, eu mă consider o supraviețuitoare

"Doamne, nu mă lăsa să cedez!"

 

În repriza a 7-a, știu că l-am împins pe antrenor, având un moment de nervozitate. M-am dus la bătaie. Nu mă întreba ce am dat, ce am făcut. Cert e că, în repriza a 8-a, s-a terminat meciul. Am dat în el din toate puterile mele și mă gândeam la Dumnezeu: "Doamne, nu mă lăsa să cedez!". Nici nu știu cum s-a terminat, știu doar că adversarul n-a mai putut să ridice o mână. Atât am dat în corpul lui, încât i-a ieșit cotul de la mână și s-a terminat meciul.

M-a chemat antrenorul, l-am luat în brațe și i-am zis: "Te iubesc, iartă-mă că te-am împins!" și mi-a zis: "Nu e nicio problemă, avem altă treabă acum!". Mi-a scos cutiuța, a chemat-o pe soția mea pe ring și de abia atunci s-a întâmplat totul. Nu se aștepta niciodată, nicio secundă, să fac gestul ăsta", a povestit Cătălin Zmărăndescu pentru viva.ro.

Vezi și: Survivor România: CRBL îi face praf pe FAIMOȘI: „Pe lista neagră sunt toți. Nu sunt frații mei, nu sunt prietenii mei”Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florentina Constantin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel