Survivor România: CRBL îi face praf pe FAIMOȘI: „Pe lista neagră sunt toți. Nu sunt frații mei, nu sunt prietenii mei”

Data publicării:
CRBL, captură video PRO TV
Descriere foto: CRBL, captură video PRO TV

CRBL și-a făcut praf coechipierii de la Survivor.

CRBL a făcut o serie de declarații, după ce a fost trimis pe Insula Exilului.

După un Joc de Recompensă, câștigat cu 10 la 5 de către Faimoși, ambele triburi s-au îndreptat spre o întâlnire cutremurătoare cu Daniel Pavel. 

Ajunși la un Consiliu de Urgență care îi trecea deja prin cele mai diverse emoții, luptătorii au avut parte de un anunț care le-a demontat tot ceea ce știau despre competiție. ”Un Faimos și un Războinic vor sta împreună pe Insula Exilului. Cei doi nu vor avea mâncare decât în situația în care triburile decid să împartă. Cei doi nu vor participa la jocurile rămase”, a fost anunțul lui Daniel Pavel. 

Cele care au putut face nominalizările au fost concurentele care au avut cel mai bun timp în jocul de Recompensă: Natalia Duminică, pentru Faimoși și Ștefania Ștefan, pentru Războinici. La Faimoși, Natalia Duminică a fost cea care a ales să-l trimită pe CRBL în exil. 

CRBL, reacție acidă din exil

„Cum ar fi să pierdem imunitatea și să fiu tot eu nominalizat, și de data asta. Ar fi penibil să se întâmple treaba asta. 

Pe lista neagră sunt toți Faimoșii, toți, absolut toți. Nu sunt frații mei, nu sunt prietenii mei. Sunt niște concurenți cu care, la urma urmei, trebuie să concurez. Deocamdată, în echipă, după care individual. Eu să-i înțeleg, să mă adaptez, să găsesc un mediu comun, neutru, încât să putem merge mai departe. ca echipă. Nu mai merge. 

Din punctul mei de vedere, Elena este cu două fețe cel puțin. S-a schimbat radical, peste noapte, așa ceva nu se întâmplă decât dacă o faci voit. Otilia este foarte slabă, ca și caracter, se înfierbântă aiurea, nu are argumente, deja este speriată. Ce caută la Survivor?
Iar pe TJ Miles n-am să-l mai tolerez , cu una, cu două. Dacă va mai sări la gâtul meu, n-am să-l iert sub niciun fel de formă. 

Cred că dorința lor este să câștige jocul de imunitate, doar ca să-mi dea mie peste nas și să-mi dovedească: uite, am reușit să câștigăm și fără CRBL. CRBL nu e atât de puternic”, a declarat CRBL de pe Insula Exilului. 


Nominalizarea lui CRBL a iscat scandal între Faimoși

Decizia Nataliei a stârnit un adevărat scandal în echipa Faimoșilor. 

 „De ce l-am ales pe CRBL? Trimite pe cine aduce mai puține puncte, mi s-a șoptit cumva, am auzit... Persoanele care aduc mai puține puncte, eu, din empatie, nu puteam să le trimit în exil”, a spus Natalia Duminică. 

Elena Chiriac: ‘Taci și dă-mi cuvântul, pentru că ești varză, nu ești în stare să spui nimic’


„Când am văzut ce atitudine avea Natalia în momentul nominalizării ei, mi-aș fi dorit să pot să iau cuvântul și să zic: ‘Taci și dă-mi cuvântul, pentru că ești varză, nu ești în stare să spui nimic’”, a spus Elena Chiriac

„Elena mi-a zis: ‘Este cea mai mare greșeală a ta!’. Zău?! Elena este o persoană căreia îi place foarte mult să vorbească cu subiect și predicat și să spună mereu ceva gen definitiv, deși după își schimbă părerea”, a spus Natalia Duminică.

„Această vrăjeală cu ‘Nu m-a lăsat sufletul să o trimit pe Otilia la cât de slabă e... Cum să trimit o fată?’. Eu nu halesc... Ăsta este Survivor și suntem aici să supraviețuim în aceleași condiții, fie că suntem femei sau bărbați”, a spus Elena Chiriac. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel