Elena Matei a părăsit competiția SURVIVOR România 2022: Am primit multe palme de la viață, eu mă consider o supraviețuitoare

Data publicării:
Elena Matei, sursa foto Instagram
Descriere foto: Elena Matei, sursa foto Instagram

Elena Matei a părăsit competiția Survivor România. Războinicii, în stare de șoc după plecarea ei.

Elena Matei a părăsit competiția Survivor România în ediția din 22 februarie 2022. Spre surprinderea colegilor săi, drumul Elenei a ajuns la final în competiția Survivor. Aceasta s-a luptat mult pentru a aduce puncte echipei ei, dar din păcate a fost eliminată. 

„Nu-mi vine să cred! Am primit multe palme de la viață, eu mă consider o supraviețuitoare. Eu mă vedeam pe următorul traseu! Jur că nu-mi vine să cred”, a declarat Elena Matei la Survivor România. 

Drama prin care a trecut Elena Matei la doar 15 ani 

 

Elena Matei a povestit că la vârsta de 15 ani, a trecut prin clipe de coșmar după ce și-a pierdut tatăl în urma unui accident de motocicletă. Tânăra a rămas singură acasă după ce mama ei a fost nevoită să plece în străinătate.  

„Eu am fost mai mereu singură. De când mă știu am stat mai mult singură și eu mi-am dat singură putere. Nu am vrut să fiu un om oarecare, ci am vrut să ies din tipare. Eu am rămas singură la 15 ani pentru că tatăl meu a murit într-un accident de motocicletă, iar mama mea lucra în Austria. Nu ne descurcam cu banii și de aceea mama s-a întors în Austria așa că am rămas singură”, a dezvăluit Elena Matei.

Durerea o urmărește și acum pe fost concurentă de la Survivor România. Elena Matei spune că nu poate uita nici acum avea zi neagră din viața ei. 

„A fost un șoc pentru că seara stăteam cu tata și vorbeam despre ce avem de făcut în următoarele zile. A doua zi de dimineață eu trebuia să merg la pregătire la informatică și a sunat cineva de la serviciu că i s-a făcut rău. Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva și când am ajuns la spital… a avut cartilajele de la gât rupte. Dacă era să trăiască mai mult se chinuia. (…) E o durere prea mare în sufletul meu pe care eu nu mi-am vindecat-o nici acum și nici nu cred că o să pot vreodată. Știu că el e mândru de mine orice ar fi și nu o să-l dezamăgesc. Vreau să câștig, îmi doresc super mult, nu știu dacă cineva are dorința asta pe care o am eu de a câștiga”, a spus concurenta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel