Ce propunere a primit Bursucu de la ProTV: Au existat oferte

Data publicării:
Sursa foto: Bursucu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Bursucu, Instagram

Bursucu a fost contactat pentru a fi prezentator în emisiunea pe care o prezintă Adela Popescu.

Înainte să accepte oferta de a prezenta matinalul de la Kanal D, Bursucu ar fi primit încă o propunere. De data aceasta, din partea altui trust. ProTV-ul ar fi pus ochii pe prezentatorul TV și ar fi vrut să-l facă coleg cu Adela Popescu. Bursucu a exclus din start această propunere, pentru că, spune el, nu și-ar trăda niciodată trustul.

”Nu sunt trădător, de aceea nu am plecat. Deși au existat oferte, dar voiam să fac ceva care să conteze. Am avut încredere în oamenii care mi-au întins o mână cu ani în urmă, pe când am avut nevoie. De aceea am rămas și sunt fericit că am făcut-o.

Am spus-o, cu ceva timp în urmă, eu nu o să plec niciodată de la Kanal D, au fost cei care mi-au câștigat fidelitatea. Cred că încrederea, una reciprocă, trebuie să fie respectată, nu înșelată”, a mai dezvăluit el, potrivit showblitz.

Bursucu face parte din echipa prezentatorilor de la "Dimineața cu noi", de pe Kanal D

Înainte să facă parte din acest proiect, Bursucu a prezentat alături de Teo Trandafir emisiunea "Teo Show", dar se pare că formatul nu a fost unul foarte potrivit pentru el. Tocmai din acest motiv, trustul i-a promis un nou show de televiziune.

”Mi-au spus să am răbdare că va apărea un proiect nou, că voi primi ceva ce îmi place și că îmi este potrivit. Am avut răbdare, nu m-am înșelat în a avea încredere”, a mărturisit el pentru fanatik.ro.

Bursucu, la un pas de a rămâne paralizat

”M-a salvat doar Dumnezeu, doar El a decis ca eu să fiu bine acum. Altcineva n-a putut decide asta. Acel moment a fost un accident… am fost la 1mm distanță de fisură pe coloană, ca să rămân paralizat… să se fractureze coloana de tot. După o lună și jumătate, aproape două, cât am stat imobilizat la pat, am avut șansa să-mi revin. A fost groaznică perioada aceea.

Nu știu dacă se pune problema că trebuia să învăț ceva din ceea ce am pățit atunci pentru că a fost o întâmplare. Nu m-am schimbat cu nimic, eu tot același tip plin de viață sunt, tot optimist am rămas, iar întâmplarea aceea am luat-o fix ca pe un accident, care se putea întâmpla, și n-am dat vina pe nimeni. Am înțeles de la început că a fost doar un accident, n-a vrut nimeni să-mi facă rău. Pur și simplu s-a întâmplat, și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că a decis ca eu să fiu bine și, probabil, tot El a decis că acesta trebuia să fie drumul meu!, a declarat Bursucu, pentru Dcnews.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel