Bursucu, declarații de dragoste de la o mireasă, chiar în ziua nunții: ”A început să plângă, că pe mine m-a iubit dintotdeauna”

Data publicării:
Captură video Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Captură video Youtube/ theXclusive

Bursucu a avut parte de o întâmplare inedită în cadrul unei nunți pe care a prezentat-o.

Bursucu a fost invitat în cadrul emisiunii online ”Duet cu Alexandra Ungureanu”, unde a dezvăluit o întâmplare inedită prin care a trecut la o nuntă, unde a fost invitat ca și prezentator al marelui eveniment, dar și ca coregraf. Dacă încă de la început, acesta a suspectat faptul că mireasa este prea amabilă, la final temerile lui s-au adeverit. Bursucu a povestit amuzat cum viitoarea mireasă i-a oferit toate condițiile necesare astfel încât să rămână cât mai mult timp în Cluj, unde avea loc nunta, ba mai mult, îl suna frecvent și îl ruga să participe la evenimentele ce aveau loc în familia lor.

„Am avut și eu o poveste cu o mireasă care s-a îndrăgostit. Eram undeva ala Cluj și m-a sunat, mi-a zis că m-a văzut la Dansez pentru tine și că ar vrea să o învăț și pe ea dansul mirilor, dar să și prezint nunta. I-am zis ok, vine domnișoara în București, ne vedem la o cafea. Eu am văzut că era foarte amabilă, dar am zis că na, e normal. Nu a interesat-o câți bani i-am cerut, mi-a luat bilete de avion la Cluj, cazare, doar să stau acolo, să o învăț dansul. Ea mi-a zis să stau acolo o săptămână, dar i-am zis că nu e nevoie de așa de mult timp. Ea nu, să fim siguri. Am ajuns acolo, m-a luat de la aeroport, mi-a arătat unde-i cazarea, mă suna continuu să mă întreb dacă am nevoie de ceva. După două zile, m-a întrebat dacă nu merg cu ei la țară, că se taie un animal. Ginerele la fel și el, băiat ok, m-a invitat să stau cu ei, ca să nu stau singur. Am mers, am mâncat, ne-am simțit bine.”, a declarat Bursucu în cadrul emisiunii 

Bursucu, declarații de dragoste din partea miresei ce urma să pășească în fața altarului

Mai mult, în ziua cea mare, mireasa i-a destăinuit toate sentimentele ascunse prezentatorului TV, ba mai mult, i-a spus faptul că vrea să înceapă cu el o nouă relație. În cele din urmă, Bursucu a convins-o pe aceasta să meargă în fața altarului, astfel încât el să poată fugi nevătămat a doua zi.

„În ziua nunții, ea în camera de hotel, îmbrăcată în rochia de mireasă vine și-mi spune: ”Eu nu mă mărit cu ăsta, eu te vreau pe tine”. Mi-a zis că de tot, i-am zis că eu sunt ocupat, am treaba mea, plus că e ziua nunții și a început să plângă. Că ea nu vrea, că nu se mărită, că pe mine m-a iubit dintotdeauna. Ea frumoasă, dacă nu e mărita, avea o șansă, așa nu puteam să. A venit sora ei, care știa asta. Eu le-am zis atunci să zică da, că mâine vedem noi, o să fugim, asta doar ca să apuc eu să fug. A zis fata da. A trecut nunta și dimineață l-am rugat pe el să mă ducă la aeroport. Ea nu, că ea mă duce, că e treaba ei. În mașină a început să plângă și când și-a dat ea seama că e groasă treaba mi-a dat block, mi-a dat mesaj să-mi zică asta.”, a mai spus acesta.

Te-ar putea interesa și: Oana Roman, acuzată că își modifică pozele. Vedeta le răspunde dur celor care o critică

Bursucu, bolnav de gelozie

Bursucu a vorbit în această emisiune și despre cum a reușit să depășească stările de gelozie, care, la un moment dat, se transformaseră într-o adevărată boală psihică.

„Am fost bolnav de gelozie, este o boală, dar te scutură viața. În momentul în care mi-am dat seama că pierd persoana pe care o iubesc cu adevărat, că a pus piciorul în prag și a spus gata. Eram obsedat. Am controlat telefonul, dar n-am găsit nimic, dar orice era interpretabil, așa e când ești bolnav. Îmi făceam tot felul de scenarii, că nu-mi răspundea la mesaje, deși era conectată, urmăream când se conecta pe rețelele de socializare. Atunci ea mi-a dat cadou o pereche de șlapi. Când mi-am dat seama cât este de grav m-am dus la psiholog și mi-am luat câteva ședințe, cam 4-5 luni și am reușit să mă vindec. Am mai și mințit puțin la psiholog.”, a spus Bursucu în cadrul emisiunii online.

Citește continuarea AICI.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel