Emily Burghelea s-a infectat cu un virus, chiar după ce a aflat că este însărcinată: „Când o să-mi treacă?”

Data actualizării: | Data publicării:

Emily Burghelea se confruntă cu noi probleme de sănătate, chiar după ce a aflat faptul că este însărcinată.

Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital în urmă cu câteva zile, când a prezentat mai multe stări de rău, precum amețeală sau vărsături. Vedeta și-a făcut o serie amplă de analize, pentru că era convinsă că are de-a face cu o boală însă, mirarea a fost foarte mare când a aflat că, de fapt, este însărcinată. Atât ea, cât și partenerul ei au fost atunci extrem de fericiți să afle vestea cea mare, pentru că amândoi își doreau să devină părinți pentru a doua oară. Acum însă, nici mult nu a trecut de la acest eveniment, că blondina se confruntă cu noi probleme de sănătate. De data aceasta, ele sunt reale și au apărut în urma contactării unui virus. Iubitul vedei a fost cel care a dezvăluit că toată familia se simte rău, iar partenera sa de viață nu a putut să se ridice din pat deloc. Din cauza aceasta, acesta s-a dovedit a fi un soț perfect, pentru că i-a dus prezentatoarei toate pastilele pe care trebuia să le ia la pat și a îngrijit-o pe tot parcursul zilei.

„Am venit să-i dau pastile, pentru că este cobză. Azi nu s-a mișcat din pat. Ieri eram aproximativ bine toți trei, azi ne-a lovit virusul rău.”, a dezvăluit iubitul lui Emily Burghelea pe Instagram.

„Când o să-mi treacă?”, a fost replica dată de blondină, care era vizibil afectată de răceală.

Cosmina Păsărin, victima relațiilor toxice: ”Am permis ca gelozia și posesivitatea unui fost partener să îmi conducă viața”

 

Emily Burghelea și partenerul ei erau pe cale să se despartă

Emily Brughelea este acum mai fericită ca niciodată, fiind extrem de împlinită pe plan personal, dar și profesional, acolo unde încep să apară tot felul de noi proiecte în viața prezentatoarei TV. Totuși, până să atingă idealul fericirii supreme, aceasta a trecut printr-o experiență destul de dificilă, care îl viza direct pe cel care îi este acum partener pe viață. Emily Burghelea a povestit cum a fost părăsită de bărbat, moment în care aceasta a trecut prin toate stările. La șase luni după acest eveniment însă, cei doi s-au reîntâlnit și și-au dat seama că sunt făcuți unul pentru celălalt.

„Apariția Amedei… sincer, suntem alte persoane. Dar știi că am avut două relații? Ne-am certat la un moment dat și ne-am împăcat. Când ne-am reîntâlnit, după 6 luni, eram două persoane diferite care-și doreau aceleași lucruri, ne doream familie. Când ne-am despărțit ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii.

Ne-am certat pentru că el avea o conferință la Google. Și zic “Aaa, ce interesant, te duci la Google. E tare. Vreau să merg și eu”. Îmi zice “Nu, nu poți”. Eu “De ce să nu pot? Te duci cu altcineva?” “Bine, hai că văd cum pot să fac”. A vorbit, săracul, cu oamenii de la Google, a reușit să obțină un loc în hotel, bilet de avion, mă lua.

Și eu, cu o zi înainte, i-am zis “Știi, din păcate, a intervenit o emisiune și chiar nu mai pot să vin. Oamenii ăștia spun că au mare nevoie de mine și că i-ar ajuta foarte mult dacă aș putea să fiu acolo pentru ei chiar dacă nu m-au anunțat din timp, că li s-a întâmplat ceva… și trebuie să mă duc.”, a declarat Emily Burghelea potrivit ciao.

Suma uriașă pe care Simona Gherghe a plătit-o pentru controlul medical al fiicei ei, în Grecia: „Un consult banal a costat...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel