Cum a primit Emily Burghelea propunerea de a prezenta emisiunea Vorbește lumea: ”Nu am știut nimic concret”

Data actualizării: | Data publicării:

Emily Burghelea a vorbit despre emisiunea pe care o prezintă pe timpul verii de pe Pro TV, dar a dezvăluit și care sunt sfaturile pe care le-a primit de la cei trei prezentatori celebri.

Emily Burghele este una dintre cele trei prezentatoare care vor fi la cârma emisiunea Vorbește lumea, pe timpul verii. Aceasta este cunoscută de pe vremea în care a fost asistenta Mirelei Vaida la Acces Direct, după care a devenit extrem de virală în mediul online. La început, vedeta spune că doar a fost contactată pentru acest proiect și nu i s-a explicat concret despre ce este vorba, iar când s-a dus la casting a aflat toate detalii.

“Am primit un telefon și mi s-a spus că ar vrea să avem o discuție, poate facem ceva împreună. Nu știam nimic sigur și nu am știut nimic concret până aproape să ajung în ultima rundă de casting-uri. Acolo mi s-a spus exact despre ce este vorba în proporție de 100%, până atunci lucrurile erau secrete, nu se știa ce se întâmplă.”, a declarat Emily Burghelea potrivit ego.ro

Ce spune Emily Burghelea despre cei trei prezentarori ai emisiunii

Emily Burghelea s-a întâlnit și cu Adela Popescu, Shurubel și Bogdan, la adresa cărora are doar cuvinte de laudă.

“Shurubel, îmi place de Shurubel. De fiecare dată face glume super bune. Când am mai venit cu „Iubitul lui Emily” (îi spune după numele contului pe care acesta îl are pe Instagram) pe aici, de fiecare dată rămâneam să vorbim și râdeam. E foarte tare Shurubel. Și Bogdan, de asemenea, m-am înțeles bine și cu el. Sunt amândoi super băieți și Adela, la fel. S-au cernut oamenii aici. Toți mi se pare că sunt scoși din rai. Am pus acum un story, am filmat puțin ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Toți sunt fericiți, se vede pe fața lor. Este o energie bună aici, sper să reușim să o transmitem și celor de acasă.”, a continuat aceasta.

De ce nu vrea Cosmina Păsărin să participe la un show de supraviețuire: "Nu accept astfel de invitații"

Ce sfaturi a primit aceasta de Adela, Shurubel și Bogdan

“Adela mi-a spus că și ea are bebelușul mic, aproape de aceeași vârstă cu Amedeuța. Mi-a zis: “O să vezi tu.” Shurubel mi-a zis: “Să rămâi mereu la fel, să ai de fiecare dată aceeași energie bună, pe care o transmiți. Să nu te schimbi deloc.” Bogdan mi-a spus: “O să te descurci, o să fii tare, tu ești cea mai mică din grup.” Au fost foarte drăguți și sper că se relaxează în această vacanță de care toți aveau, cu siguranță, nevoie. Live-ul te consumă, așa se spune.”, a mai spus ea.

Ce face Emily Burghelea cu fiica ei, cât timp va prezenta emisiunea

Pentru că de acum va fi în fiecare zi pe platoul de filmare, Emily a dus-o pe Amedeea la creșă, unde spune că fetița s-a adaptat foarte repede cu ceilalți copii și cu activitățile de acolo.

“În prima zi de creșă am fost cu ea, am stat o oră cu doamna educatoare în clasă. Clasa este super tare, Montessori, făcută toată cu lucruri joase, mici, au chiar și o chiuvetă foarte joasă. I-a plăcut foarte tare, a fost fascinată de toate jucăriile care erau acolo. Educatoarele îi spuneau de fiecare dată: “Acum trebuie să le punem la loc. Fiecare lucru pe care îl iei, îl pui la loc.” A fost foarte OK. A doua zi, a stat 20 de minute, noi am stat la ușa grădiniței. Apoi, 30 de minute, 40 de minute. Am crescut treptat, e un proces de mai lungă durată, mai ales dacă vrei ca cel mic să se ducă cu drag la grădiniță. În general, în educația Montessori, sunt foarte atenți la detaliile de genul.”, a mai spus aceasta.

Citește și: Bianca Drăgușanu, reacție în scandalul vergeturilor: ”Nu cred că există femei fără celulită”. Ce le recomandă vedeta femeilor care se confruntă cu această problemă



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel