Care este numele real al lui Emily Burghelea: „Dacă iți schimbi numele, iți schimbi și destinul”

Data publicării:

Emily Burghelea a dezvăluit care este numele pe care îl are în buletin. Vedeta nu se numește așa cum s-a prezentat în fața publicului.

Emily Burghelea este una dintre prezentatoarele emisiunii „Vorbește Lumea”, de la Pro TV, cât timp Adela Popescu, Bogdan și Shurbel sunt în vacanță. Frumoasa Emily a făcut senzație în online, dar și pe TV, iar la 23 de ani se poate mândri cu o carieră solidă, un cont bancar frumușel, dar și cu o viață personală împlinită. Vedeta s-a căsătorit, anul trecut, și are o fetiță de un an și trei luni. 


Dacă numele Emily suna un pic ieșit din peisajul românesc, aflați că nu v-ați înșelat. Vedeta a dezvăluit că nu o cheamă așa, de fapt, și că a ales acest nume din cauză că nu i-a plăcut ce nume au ales părinții ei pentru ea. 

„Mă cheamă Emiliana Lăcrămioara Burghelea. Lăcrămioara, da. (râde) Dar, știi că mie îmi spuneau părinții Lăcrămioara? Până în clasa a IX-a, când m-am dus la liceu și am zis: "Eu nu pot să mă duc la liceu cu numele de Lăcrămioara. Să fie clar, mie nu-mi place!". Eram foarte răzvrătită. Și, am zis: "O.K., îmi schimb numele pe Facebook. De acum, o să mă cheme Emily Burghelea".

Și, i-am rugat să îmi spună Emily tuturor prietenilor, cunoștințelor. Cumva, chiar mi s-a schimbat destinul de când am zis că vreau să mă numesc Emily. Serios! Nu știți că dacă iți schimbi numele, iți schimbi și destinul? Așa se zice. Treaba tare e că pe tata îl cheamă Emil. Emil, Emiliana”, a dezvăluit Emily pentru Click. 

 

Poveste de dragoste cu năbădăi

Emily Burghelea este căsătorită cu Andrei, bărbatul care apare mai mereu mascat și care are și un cont de social media cu numele de „iubitul lui Emily”, făcut de soția sa. Bărbatul preferă să-și păstreze identitatea secretă, el nefiind parte din lumea showbiz-ului. 

Povestea de dragoste dintre cei doi este una demnă de scenariu de film. Înainte de a decide să formeze o familie, cuplul a fost despărțit, timp de 6 luni. Separarea a fost bruscă și neașteptată pentru Emily, care mărturisește că a ajuns la perfuzii din cauza suferinței. 

Emily Burghelea:  „S-a terminat cu perfuzii”


„Am o poveste foarte interesantă. Noi am fost și despărțiți. Am avut două relații. Prima s-a terminat groaznic. S-a terminat cu perfuzii. Adică, eu am suferit rău după el și ne-am reîntâlnit după 6 luni. Am spus: "Bine, suntem tot noi, dar mai diferiți, acum ne dorim amândoi o familie". Efectiv, am ieșit la o masă ca niște oameni foarte maturi, desi eu aveam 21 de ani. El face 30 de ani. E matur, nu-i așa? "Vreau să o luăm pe calea asta, eu îmi doresc o familie, vrei să facem o familie împreună?". De la prima întâlnire după despărțire. Ne-am înțeles foarte bine, de la prima vedere.

Vreau să zic că de prima dată când l-am văzut, m-a speriat. Pentru foarte mult timp, nu m-am apropiat de el, adică l-am ținut la distanță. Mă speria faptul că era singurul bărbat de care îmi plăcea prea tare de el! La un moment dat, am început relația. El trebuia să plece la o conferință Google și i-am zis că vreau să îl însoțesc. El a spus că nu prea se poate, dar a vorbit cu oamenii ăia, a făcut rost de bilete de avion, de cazare.


Cu o seară înainte, mă sună cineva de la o emisiune: "Uite, Emily, avem nevoie de tine, ajută-ne, ne-a picat un invitat, mâine, nu știm ce să facem, pe tine ne putem baza!". L-am sunat pe Andrei și i-am spus că nu știu cum să procedez. Mi-a spus să fac ce cred eu de cuviință. A plecat, nu m-am mai dus cu el și, de atunci, nu mi-a mai răspuns la telefon”, a declarat vedeta pentru Click. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel