Emily Burghelea, în lenjerie intimă, la doar o zi după ce a născut: „Ești mai frumoasă ca niciodată! Arăți perfect”

Data publicării:
Sursa foto: Emily Burghelea, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Emily Burghelea, Instagram

Emily Burghelea le-a dezvăluit fanilor cum arată corpul ei imediat după ce a născut. 

Emily Burghelea a adus în urmă cu doar două zile pe lume cel de-al doilea său copil. Fosta prezentatoare de la Vorbește lumea a născut un băiețel perfect sănătos, care a primit nota 10 de la medici. Blondina a ales să facă asta pe cale naturală și, chiar dacă extrem de multe femei sunt speriate cu privire la această procedură, aceasta spune că totul s-a desfășurat extrem de ușor, fără nicio complicație. Mai mult, Emily s-a filmat în lenjerie intimă, chiar la o zi după ce a adus pe lume copilul. Aceasta arată impecabil, iar mii de fani au felicitat-o pentru curajul de care a dat dovadă și au complimentat-o. Nici partenerul ei de viață nu a trecut cu vederea videoclipul, lăsându-i un mesaj pe măsură: „Nu numai că arăți perfect! Ești mai frumoasă ca niciodată!”

„Cam așa arată corpul meu, la fix o zi după naștere! Nu vă imaginați ce febră musculară am! Mă doare fiecare mușchiuleț din corp, în momentul expulziei încordezi și mușchi de care nu știai că există EFECTIV! Dar heeeei! Sunt recuperată aproape în totalitate! Nașterea naturală este o minune, atât pentru mamă, cât și pentru bebeluș, dacă puteți alege, vă încurajez să alegeți nașterea naturală, fetelor! Să nu vă fie teamă! Cu Dumnezeu în suflet nimic rău nu se poate întâmpla! CURAJ!”, a scris Emily Burghelea pe rețelele de socializare. 

Te poate interesa și: Emily Burghelea nu poartă lenjerie intimă: „Îmi place mai mult senzația de natural”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

 

„Te-ai născut ca un înger, repede și ușor”

Emily Burghelea nu a fost singură când a născut, ci împreună cu partenerul ei de viață, care a asistat la naștere. Băiețelul celor doi îndrăgostiți a venit pe lume cu 3,700 grame, lucru care a uimit-o extrem de tare pe vedetă. Aceasta s-a arătat a fi recunoscătoare pentru tot ce trăiește în prezent, spunând faptul că nu a renunțat nicio clipă la zâmbetul de pe buze. 

„Bine ai venit pe lume, sufletul meu! Ai așteptat să ajungă tati ca să o țină de mână pe mami, iar când amândoi am fost acolo să te întâmpinăm, te-ai născut ca un înger, repede și ușor, pe cale naturală și ne-ai uimit pe toți! Faceți cunoștință cu voinicul nostru de 10! N-aș fi crezut că în pântecele mele se ascundea un bebeluș așa de mare! Vă vine să credeți că are 3700 de grame și cu toate acestea sunt ca nouă? El este minunea mea de la Dumnezeu… L-am născut cu zâmbetul pe buze, la fel cum am fost și pe toată perioada travaliului, iar când mi l-au pus doctorii la piept cerul s-a deschis și îngerii au început să cânte pentru noi… Ce trăim acum este magic!”, a scris Emily Burghelea pe rețelele de socializare. 

Citește și: Emily Burghelea, părăsită de tatăl fetiței ei, în trecut: ”Ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii”

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILY BURGHELEA (@emilyburghelea)

Ce diferență a fost între cele două sarcini

În urmă cu ceva timp, blondina le povestea fanilor despre diferența dintre cele două sarcini. 

„Se zice că fiecare sarcină este diferită și pot să vă confirm treaba asta, pentru că la Amedea, spre exemplu, parcă aveam mai multă energie. Bine, poate era și consumul de energie per total mai mic decât acum.Dar, parcă nu aveam pofte, grețuri n-am avut, n-am nici acum foarte multe grețuri, însă nu prea am poftă de mâncare.

Mi-e greu să mănânc unele feluri de mâncare și parcă nu prea mă ispitește nimic, decât ce îmi vine câteodată să mănânc. Poftă, murături, cartofi prăjiți, pepene și vreau să mănânc doar alimentul respectiv sau doar felul respectiv de mâncare și în rest nu mai pot să mănânc nimic altceva, iar cu energia… e foarte greu dimineața, foarte, foarte greu. La Amedea mă trezeam fără niciun stres.', a povestit Emily Burghelea, pe Instagram, în urmă cu ceva timp. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel