Emily Burghelea nu poartă lenjerie intimă: „Îmi place mai mult senzația de natural”

Data publicării:

Emily Burghelea a scos la iveală un detaliu știut de foarte puțină lume.

Emily Burghelea este una dintre cele mai noi prezențe ce a pătruns din mediul online în televiziune, prezentând pentru o perioadă de timp emisiunea „Vorbește lumea”. Vedeta s-a făcut imediat plăcută de publicul larg, prin pozitivitatea de care dă întotdeauna dovadă, zâmbetul fiind nelipsit de pe fața vedetei. Într-un interviu pentru emisiunea la cârma căreia a fost timp de un sezon, Emily Burghelea a făcut declarații savuroase. Aceasta a fost întrebată despre preferințele ei în materie de lenjerie intimă, iar răspunsul său a uimit pe toată lumea. 

„Prefer să fie drăguță, dar nu o prea port de obicei (n.r. lenjeria intimă), pentru că îmi place mai mult senzația de  natural. Încearcă, să vezi ce tare e. Dacă încerci o dată, nu mai poți după, vrei numai așa.”, a declarat Emily Burghelea, în cadrul emisiunii Vorbește lumea, de pe Pro TV.

 

Emily Burghelea, la un pas să rămână blocată în Dubai

Emily Burghelea a trecut printr-o situație de criză recent, când a fost la un pas să rămână blocată în Dubai. Blondina se afla într-o vacanță de vis cu familia sa, când, la întoarcerea în țară, cei din aeroport i-au spus faptul că avizul medical pe care îl deținea din România, conform căruia are voi să zboare potrivit termenului de naștere, expirase. De aici, a pornit o întreagă aventură contra timp, prin care influencerița a trebuit să obțină un nou aviz, până când avionul urma să decoleze. 

„Am fost la un pas să rămânem blocați în Dubai, dar după un drum lung, plin de peripeții, am reușit să ajungem cu bine acasă, unde este cel mai bine! Nu am fi reușit să ne bucurăm de un final fericit dacă nu am fi fost extrem de uniți, în tot haosul creat am încercat să ne păstrăm calmul, nu ne-am pierdut răbdarea și cel mai important nu ne-am pierdut încrederea în Dumnezeu! 

Am acționat rațional și rapid, mai rapid decât s-ar fi așteptat oricine! Am simțit că timpul se dilată pentru mine, am simțit că toți îngerii păzitori dau din aripi și zboară în jurul meu, îmi deschid ușile și mă ajută să ajung în timp util la locul potrivit ca să iau avizul… În timp ce eu alergam între spitale Andrei vorbea cu toți oamenii din aeroport, le arăta avizul din România, încerca să le explice că numărul de săptămâni nu a fost niciodată exact și poate fi cuprins între 31 și 36 cât spuneau ei că am…”, a scris Emily Burghelea pe Instagram.

VEZI și: Emily Burghelea a anunțat sexul bebelușului. Modul inedit în care a dat vestea cea mare/ VIDEO

 

Vedeta va deveni din nou mamă, la finalul lunii ianuarie

În final, aceasta a reușit să obțină acel aviz și cei trei au ajuns cu bine acasă. Partea cea mai bună, spune Emily, este că acum știe sigur când va deveni mamă pentru a doua oară. 

„Înainte să ajung la medic, înainte să am un răspuns concret din partea unui doctor din Dubai cu privire la numărul de săptămâni, ei m-au banat pentru toate liniile aeriene, nu doar că nu aș fi putut să zbor cu zborul pentru care aveam rezervare, nu aș mai fi putut să zbor deloc din Dubai spre casă, cu nicio companie aeriană dacă nu aș fi venit cu hârtia pe care scria negru pe alb că bebe are mai puțin de 34 de săptămâni!

Măcar acum știu când o să nasc! Conform medicilor din Dubai, pe 31 ianuarie! Am ajuns cu bine și asta este tot ce contează! Bine măcar că nu am născut în aeroport, de la emoții! Aveam toate șansele!”, a continuat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel