Emily Burghelea, în culmea disperării: „Nu vor să mă lase să zbor!”. Vedeta poate rămâne blocată în Dubai

Data publicării:

Emily Burghelea poate rămâne blocată în Dubai, din cauza faptului că autoritățile nu îi dau voie să zboare.

Emily Burghelea a fost plecată într-o vacanță de vis în Dubai, alături de familia ei. Deși aceasta se pregătește să nască curând, vedeta și-a asumat acest risc, ba chiar doctorii din România i-au oferit avizul necesar pentru a putea călători. În timp ce totul a mers perfect în zilele petrecute la soare și departe de frigul din România, la întoarcerea în țară, Emily s-a lovit de o situație fără precedent. Personalul aeroportului din Dubai nu i-au dat voie să se urce în avion, fără un aviz de la medicii de acolo, întrucât, spun ei, cel din România nu mai este valid. Vedeta, gravidă în peste 30 de săptămâni, a trebuit imediat să urce într-un taxi și să plece la cea mai apropiată unitate de urgență din apropiere. 

„Nu vor să mă lase să zbor! Mi-au spus că avizul de la doctorul din România nu mai este valabil în Dubai. Nu vor să mă lase să trec și pierd avionul. Trebuie să îmi dea aviz un doctor din Dubai, pleacă avionul și domnul acesta merge cu 3 km la oră și îmi vine să mă urc eu la volan.  A început să mă doară și burta.”, a scris Emily Burghelea, pe rețelele de socializare. 

Emily Burghelea, părăsită de tatăl fetiței ei, în trecut: ”Ne-am certat rău, cu plânsete, cu perfuzii”

 

„Toți îmi zic că pe ea nu o pot lăsa să zboare”

Și partenerul de viață al blondinei s-a panicat imediat, întrucât cei din aeroport îi spuneau continuu faptul că iubita lui nu va putea să călătorească, din cauza faptului că aceștia consideră că ea este deja însărcinată în 36 de săptămâni.

„Emily a plecat la spital și eu am rămas să schimb biletele, dar toți îmi zic că pe ea nu o pot lăsa să zboare. Doar eu cu Amedea. Ei zic că este în 36 de săptămâni, deși noi le-am explicat că nu e o dată exactă. Nici nu pre vor să vorbească cu mine. Spun că s-a dat o alertă cu privire la Emily, de parcă ar fi o teroristă. Nici măcar taximetristul nu a vrut să o ducă la spital, ne-am rugat de el. Eu aștept cu Amedea în aeroport...”, a scris și iubitul lui Emily. 

 

Ulterior, pentru a-și ține fanii la curent cu tot ce i se întâmplă, Emily a publicat un mesaj chiar din taxiul în care se afla, arătându-și îngrijorările cu privire la faptul că poate pierde avionul.

„Nu știu cât timp mai am și nu știu dacă mai reușesc. Cert este că trebuie să mă grăbesc foarte tare.”, a spus ulterior aceasta pe rețelele de socializare.

VEZI și: Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital cu fiica sa. Ce se întâmplă cu micuța: „A pierdut 2 kilograme din greutate”

Emily va avea un băiețel

Recent, aceasta și-a anunțat fanii faptul că va aduce curând pe lume un băiețel, printr-un moment extrem de spectaculos, distribuit pe rețelele de socializare. Mai mult, Emily vorbea și despre diferențele pe care le-a sesizat între cele două sarcini. 

„Se zice că fiecare sarcină este diferită și pot să vă confirm treaba asta, pentru că la Amedea, spre exemplu, parcă aveam mai multă energie. Bine, poate era și consumul de energie per total mai mic decât acum.Dar, parcă nu aveam pofte, grețuri n-am avut, n-am nici acum foarte multe grețuri, însă nu prea am poftă de mâncare.

Mi-e greu să mănânc unele feluri de mâncare și parcă nu prea mă ispitește nimic, decât ce îmi vine câteodată să mănânc. Poftă, murături, cartofi prăjiți, pepene și vreau să mănânc doar alimentul respectiv sau doar felul respectiv de mâncare și în rest nu mai pot să mănânc nimic altceva, iar cu energia… e foarte greu dimineața, foarte, foarte greu. La Amedea mă trezeam fără niciun stres.', a povestit Emily Burghelea, pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel