Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital cu fiica sa. Ce se întâmplă cu micuța: „A pierdut 2 kilograme din greutate”

Emily Burghelea trece prin momente delicate. Vedeta a ajuns cu fiica sa la spital. 

Fiica lui Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital. Soțul vedetei a povestit că micuța s-a simțit rău, motiv pentru care au decis să o ducă la spital. Ulterior, aceasta a fost internată pentru mai multe investigații. 

Fetița lui Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital

„Amedea nu s-a simțit deloc bine toată noaptea și îi este foarte rău, așa că am decis să mergem la spital.

Camera de gardă e plină. Aveți grijă și voi. Cred că e epidemie…Amedea a pierdut 2 kilograme din greutate, Emily e foarte obosită, nu a dormit toată noaptea. Fetele vor rămâne internate', a scris soțul lui Emily Burghelea, pe contul personal de Instagram.

Emily Burghelea, probleme de sănătate în sarcină

Emily Burghelea a ajuns de urgență la spital în urmă cu câteva zile, când a prezentat mai multe stări de rău, precum amețeală sau vărsături. Vedeta și-a făcut o serie amplă de analize, pentru că era convinsă că are de-a face cu o boală însă, mirarea a fost foarte mare când a aflat că, de fapt, este însărcinată. Atât ea, cât și partenerul ei au fost atunci extrem de fericiți să afle vestea cea mare, pentru că amândoi își doreau să devină părinți pentru a doua oară. 

Emily Burghelea, probleme de sănătate în sarcină

Se pare că stările de rău au copleșit-o pe vedeta Pro TV. Deși este foarte energică, Emily Burghelea a recunoscut că ce-a dea doua sarcină nu-i permite să facă tot ce vrea ea.

„Îmi este cam răuțz… Graviduța nu prea mai poate. Nu am putut să stau și pe final la dans, m-am așezat puțin.', a scris Emily Burghelea, pe Instagram.

Diferența dintre cele două sarcini

Vedeta le-a povestit fanilor ce diferențe a sezitat între cele două sarcini. 

„Se zice că fiecare sarcină este diferită și pot să vă confirm treaba asta, pentru că la Amedea, spre exemplu, parcă aveam mai multă energie. Bine, poate era și consumul de energie per total mai mic decât acum.Dar, parcă nu aveam pofte, grețuri n-am avut, n-am nici acum foarte multe grețuri, însă nu prea am poftă de mâncare.

Mi-e greu să mănânc unele feluri de mâncare și parcă nu prea mă ispitește nimic, decât ce îmi vine câteodată să mănânc. Poftă, murături, cartofi prăjiți, pepene și vreau să mănânc doar alimentul respectiv sau doar felul respectiv de mâncare și în rest nu mai pot să mănânc nimic altceva, iar cu energia… e foarte greu dimineața, foarte, foarte greu. La Amedea mă trezeam fără niciun stres.', a povestit Emily Burghelea, pe Instagram.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 20 sep 2022, 11:06 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience