Oana Lis, ajunsă în culmea disperării: ”Cine dorește, poate dona pentru recuperarea lui Vio”. Vedeta cere ajutorul fanilor

Data publicării:
 Oana Lis, captură video Kanal D
Descriere foto: Oana Lis, captură video Kanal D

Oana Lis a ajuns în culmea disperării, motiv pentru care s-a descis să facă un apel public.

Oana Lis și Viorel Lis nu traversează cea mai ușoară perioadă din viața lor. Fostul edil are serioase probleme de sănătate, ultima informație pe care soția sa a dat-o cu privire la acest aspect fiind faptul că bărbatul nu se mai poate deplasa deloc singur, motiv pentru care a fost nevoită să-i cumpere scaun cu rotile. Mai mult, acesta este internat într-un centru special pe problemele locomotorii, unde are nevoie de diferite tratamente pentru a se repune pe picioare. Vedeta a anunțat zilele trecute faptul că și-a vândut verigheta pentru a face rost de bani pentru scaunul cu rotile, iar acum, ajunsă la disperare, aceasta a făcut încă un apel către comunitatea sa. Se pare că cei doi se descurcă din ce în ce mai greu cu banii, pentru că Oana Lis și-a anunțat urmăritorii de faptul că își va face public contul bancar, pentru a primi donații din partea oamenilor.

„Pentru toate există un început. Și un sfârșit. Călătoria contează. Și să ai sufletul împăcat că ai făcut tot ce ai putut ....Vă mulțumim pentru mesaje. Mâine îmi fac curaj și postez contul, pentru cine dorește și poate dona pentru recuperarea lui Vio. Știu că e greu la aproape toată lumea acum și e o perioadă dificilă și îmi e rușine și jenă să cer ceva în aceste condiții din ziua de azi. Știu că unii mă vor judeca, alții mă vor ajuta. Nu-mi place să cerșesc, dar când te ajunge disperarea și de tine depinde viața altcuiva neajutorat, treci peste toate și faci totul posibil.”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Viorel Lis a fost internat în urmă cu o săptămână din cauza problemelor de sănătate

Problemele se țin lanț de Viorel Lis, care, nu cu mult timp în urmă, a suferit un infarct, iar mai apoi, a fost infectat cu o bacterie periculoasă. Și pe atunci, tot soția sa a fost cea care i-a fost alături și cea care a ținut fanii la curent cu privire la starea sa de sănătate. Acum însă, starea acestuia pare că se înrăutățește pe zi ce trece, pentru că fostul edil nu se mai poate deplasa deloc singur.

‘’Viața nu e lapte și miere... decât in social media, în filme și in poveștile Disney! În realitate, lucrurile ni se întâmplă și cu bune, și cu mai puțin bune...așa că voiam să vă zic că de luni sunt internată într-un spital de recuperare cu Viorel, pentru că i s-a degradat foarte mult starea într-o săptămână...nu mai poate merge singur deloc și dacă e vreo șansă ca să se recupereze și să nu cadă la pat, trebuia să fac asta pentru el și, bineînțeles, am și eu durerile mele de tratat.Voiam să vă rog să vă rugați pentru el și să-i transmiteți un gând bun, pentru că eu cred în energii și dacă sunteți aici pe pagina mea, aveți energie bună în suflet și cu ajutorul medicilor și asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să fac și cu susținerea voastră energetică, care a mai funcționat, eu sper într-o ameliorare, calitatea vieții contează la orice vârstă. Doamne ajută!’’, a transmis Oana Lis pe contul personal de Instagram, în urmă cu o săptămână. 

Citește și: Oana Lis, mărturii tulburătoare din copilărie: „Mă țineau nemâncată. Piciorușele alea de păianjen pe cartofi le simt și acum în mine”

Cei doi se descurcă foarte greu cu banii

Nu este pentru prima dată când Oana Lis se plânge de situația materială grea din această perioadă. Recent, vedeta a dezvăluit într-o emisiune TV faptul că nu este ajutată de absolut nimeni, iar tratamentele soțului ei sunt extrem de costisitoare. 

"Am plâns foarte mult în această perioadă, m-am rugat foarte mult să se întoarcă acasă. El avea dureri groaznice și a plecat așa plângând la spital, nu voia să iasă și mi-a făcut cu mâna. Mi-e foarte greu să mă despart de el, e un atașament enorm, pentru că el e familia mea. Mi-a spus că grija asta a avut-o doar mama lui de el în viața asta. 

Nu mă ajută nimeni, eu sunt puternică, dar nu am nevoie de nimeni. Nu sunt genul care să mă rog, să mă victimizez. Acum el este slăbit, costurile sunt foarte mari, toți banii se duc pe mâncare și pe tratamentul lui Viorel. Cheltuielile sunt foarte mari. El e sub tratament, trebuie să am mare grijă. Viața după infarct nu mai e la fel.",  a declarat recent Oana Lis, în emisiunea Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

Ce educație vrea să-i ofere Codin Maticiuc fetei lui: ”Cu restricții și bun simț”. Ce vrea să facă actorul, când Smaranda va crește mai mare / EXCLUSIVGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel